Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 220 Bin TL Bankaya Çekilir Mi ?

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,745
1,526
113
Sıkıntı olsa ne olur olmasa ne olur ödemeyecek zaten

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,009
9,420
113
@eminehawk hani 3 kisi roll acmadi
Çekimi gelmemiştir belki. Bide roll açacak kişiye ödül atacam diyor forumda bir kere bile rol açmamış 500 mesajı olan adama ödül atıyor. Allah bilir hangi dolandırıcı üyenin Multi hesabı. Neyse önemli değil bizde zamanı gelince aynı sekilde davranıriz

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
58,163
19,389
113
Çekimi gelmemiştir belki. Bide roll açacak kişiye ödül atacam diyor forumda bir kere bile rol açmamış 500 mesajı olan adama ödül atıyor. Allah bilir hangi dolandırıcı üyenin Multi hesabı. Neyse önemli değil bizde zamanı gelince aynı sekilde davranıriz
Eskiden 5k yapardim 6 kisi 500 atardim rolling sartli odulleri eski tad yok

skyroad

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
687
156
43
kardeş sabah akşam mesaj mı yazmam lazım sürekli forumda bende böyle takılıyorum. üyelik tarihime bakarsan kim kimin multisi görürsün. biz dün başlamadık bu işlere

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,078
6,336
113
Açmazlarsa bizde bundan sonra ona göre tavır takınırız kral en azından aynı kişiler arasında döndürmüyoruz

asjokey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,340
347
83
100 cek kalanı ertesi gün cek havale ile