- 3,775
- 2,646
- 113
babanem gey benimMeşhur babannelerin kurgu dediği video misali
babanem gey benimMeşhur babannelerin kurgu dediği video misali
çek gerisi önemli değilAz önce Betroy'da 1000 tl ile evo auto rulette 220 bin vurdum. bunu bankaya çeksek sıkıntı olur mu. kriptoyla çeksem heralde 24-48 saat beklemem lazım.
alamazSen o miktarı o siteden alabilecek misin önce bu soruyu sor kendine
Pirlom nerelerdesin ya gözükmüyorsun dost 😀 konu sahibi yarın gelir şikayet açmaya dert etme 🤣Zenginin parası züğürdün çenesini yorar derler.
Tam da öyle olmuş.
Adam bombayı bırakmış kaçmış züğürtler de felsefe kasıyor amk 😀
Ben dahil.
Hani nerede konu sahibi?
hayırlı olsun dost sakın ha sakın bankaya cekme sana dost nasihati anında banka güvenli bloke koyar o para pic olur gider trust wallet hesabın varsa direk oraya çek ordan binanca çek binancdan da ufak ufak kendi banka hesabına çek binancta kalsın para hicbirsey olmazAz önce Betroy'da 1000 tl ile evo auto rulette 220 bin vurdum. bunu bankaya çeksek sıkıntı olur mu. kriptoyla çeksem heralde 24-48 saat beklemem lazım.
Yiyin birbirinizi kardeşlerim
Böyle sitelerdede oynamayin be kardesim bonus ayagina para yatiriyonuzKurgu tabi ki böyle adilere inanmayın site adamı bizim arkadaş dümdüz para ytarmış kazanmış bahaneye bak meblada öyle yüksek degil dilenciye verilecek paraEkli dosyayı görüntüle 987661Ekli dosyayı görüntüle 987662
Yok dost ben oynamam zaten enayi arkadaşm yatrmış. Burası 500 tl ödemez öyle bi siteBöyle sitelerdede oynamayin be kardesim bonus ayagina para yatiriyonuz
1 tl bile yatırmamYok dost ben oynamam zaten enayi arkadaşm yatrmış. Burası 500 tl ödemez öyle bi site