Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

.

eren123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,415
241
63
Finans işlemlerini kriptoyla halletmeyi düşünüyorum artık son durumlardan dolayı. Aklımda trustwallet ve metamask var, ikisi arasından veya diğer sıcak cüzdanlar arasından hangisini önerirsiniz?

Ek olarak binance kullanacağım, sıcak cüzdandan direkt binance trye işlem yapsam sorun olur mu yoksa önce binance globale oradan binance trye mi işlem yapayım? Teşekkürler :)
Direk olmaz ceza yersin

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,898
3,281
113
Finans işlemlerini kriptoyla halletmeyi düşünüyorum artık son durumlardan dolayı. Aklımda trustwallet ve metamask var, ikisi arasından veya diğer sıcak cüzdanlar arasından hangisini önerirsiniz?

Ek olarak binance kullanacağım, sıcak cüzdandan direkt binance trye işlem yapsam sorun olur mu yoksa önce binance globale oradan binance trye mi işlem yapayım? Teşekkürler :)
Wallet kullana bilirsin en guveliri o ama yatırım cekim limitleri 4100 tl civarı kelimelerim güvenliği acik tut ama o satten sonra krali gelse hesabina giremez

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,175
3,435
113
Sıcak değil soğuk cüzdan kanka 😂 cüzdanlar karışmış

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
720
501
93
Globaldan trye ve güzel paralar çekince de globalde bir kaç al sat yapmak daha sağlam olur.

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,898
3,281
113
Ben internete bağlı olan cüzdanlar sıcak donanım olanlar soğuk diye biliyorum ama boş verin konu bağlamında önemsiz mazur görün :D
Soguk dedigi 12 haneli.sifre vericek heaabi acriktan sonra o sifreler telefonda yada bilgisayda olmayacak kagida yazip saklayacan kaybedersen bidaha parani alamazsin

eren123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,415
241
63
Hatalı işlem yaparsan geri dönüşü yok en az kesinti tron tez trc20 ağı sadece 1 trx fee ücreti var 9 tl civarı

Tiger_1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
664
113
Ben internete bağlı olan cüzdanlar sıcak donanım olanlar soğuk diye biliyorum ama boş verin konu bağlamında önemsiz mazur görün :D
evet doğru biliyorsun dostum dediğin gibi soğuk cüzdan internet bağlantısı olmayan usb cüzdanlar

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,034
2,140
113
Wallet kullana bilirsin en guveliri o ama yatırım cekim limitleri 4100 tl civarı kelimelerim güvenliği acik tut ama o satten sonra krali gelse hesabina giremez
Kardeşim limit falan falan yok yanlış bilgiye sahipsin

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,034
2,140
113

Hangi ağı kullanacaksan ona göre soğuk cüzdanını seç, matemaskı bilmiyorum. Trustta btc kullanacaksan tavsiye ederim şuan güncel fee ücreti de 0.9 dolar. Kripto gönderirken karşına çıkan ekrandan ve yüksek ise sağ üst köşede ayar simgesinden fee ücretini kontrol et düzelt