- 7,034
- 2,140
- 113
Trust mu yani? Bende ki ara yüzle farklı. Bendekine güncelleme gelmiş belki ondandırWallet
Trust mu yani? Bende ki ara yüzle farklı. Bendekine güncelleme gelmiş belki ondandırWallet
Sıcak soğuk farketmez adamlar sahte para bile görse operasyon cekiyolar bizim olsun diyeFinans işlemlerini kriptoyla halletmeyi düşünüyorum artık son durumlardan dolayı. Aklımda trustwallet ve metamask var, ikisi arasından veya diğer sıcak cüzdanlar arasından hangisini önerirsiniz?
Ek olarak binance kullanacağım, sıcak cüzdandan direkt binance trye işlem yapsam sorun olur mu yoksa önce binance globale oradan binance trye mi işlem yapayım? Teşekkürler![]()
EvetTrust mu yani? Bende ki ara yüzle farklı. Bendekine güncelleme gelmiş belki ondandır
Trusttan trol gönderirken fee nerden kesiyor eth olması mı lazım cüzdanda?
Aynen kesintileri o kripto uzerinden yapiyoTrusttan trol gönderirken fee nerden kesiyor eth olması mı lazım cüzdanda?
Btc 1 dolara yakın kesiyor oda var mı o kadarAynen kesintileri o kripto uzerinden yapiyo
Yok 1 trx 8.8 tlBtc 1 dolara yakın kesiyor oda var mı o kadar
Sınır yok site ne kadar öder ise o kadar çekebilirsin trusta ordan da kendi borsalarına bölüştürürsün meblağ büyük olursaŞimdi temize çekmek istiyorum siteden trust wallet e kaç k ya kadar çekilebiliyor oradan kaç k binance trye aktarım yapılabiliyor
Istedigin kadar aktarabilirsinŞimdi temize çekmek istiyorum siteden trust wallet e kaç k ya kadar çekilebiliyor oradan kaç k binance trye aktarım yapılabiliyor
100 150 tl bi kesinti olurÖrneğin ben 100k çekim vermek istiyorum direkt trust wallet a trx çekim verebiliyor muyum verebiliyorsam o meblağ trusttan daha sonra binance trden geçince bankaya ne kadar geliyor sonuç olarak
O zaman senin cüzdan da işlem ücreti içinde eth bulunduruyorsun ordan mı kesiyor 8.8Yok 1 trx 8.8 tl
99.850 TL falan geçer binance hesabına. Cüzdandan cüzdana komisyon değişiyor en babası 5-10 dolar komisyon alıyor transferlerdenÖrneğin ben 100k çekim vermek istiyorum direkt trust wallet a trx çekim verebiliyor muyum verebiliyorsam o meblağ trusttan daha sonra binance trden geçince bankaya ne kadar geliyor sonuç olarak
Işlem ucreti icin aynen orda 250 300 tl karışıklığı bişey bulunsunO zaman senin cüzdan da işlem ücreti içinde eth bulunduruyorsun ordan mı kesiyor 8.8
Geçen bir konuda konuşulurken havada kalmıştı, metamask yükleyip usdt çektim 15 dolar trx altyapısında doğal olarak cüzdan çekim yapmak için fee olarak trx istiyor. 27,7416 TRX gösteriyor şuan 15 dolar çekime, diğer konuda bunun ilk sefere mahsus olduğu sonradan düştüğü yazılmıştı. Doğru mudur? Sonraki transflerde bu fee düşer mi yoksa her işlem bu kadar komisyon mu çakacak? kullanan varsa cevap yazarsa sevinirimIstedigin kadar aktarabilirsin
Kral 4400 tl ye 1trx yani 8.8 tl.kesiliyo nasil.27 trx anlamadimGeçen bir konuda konuşulurken havada kalmıştı, metamask yükleyip usdt çektim 15 dolar trx altyapısında doğal olarak cüzdan çekim yapmak için fee olarak trx istiyor. 27,7416 TRX gösteriyor şuan 15 dolar çekime, diğer konuda bunun ilk sefere mahsus olduğu sonradan düştüğü yazılmıştı. Doğru mudur? Sonraki transflerde bu fee düşer mi yoksa her işlem bu kadar komisyon mu çakacak? kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim
Çok bir para değil bu fee yüksek oynayan için, ben ufak çekim yaptığım için merak ettim. 242tl gibi bir rakama denk geliyor.