- 2,680
- 1,147
- 113
Bugünkü maçlarla ilgili tahmin ve görüşlerinizi yazar mısınız?
türkiye yunanistana en az 5 6 sayı fark atar mecbur kazanmk zorundayız 2 gün önce ki maçı kendi elimizle verdikBugünkü maçlarla ilgili tahmin ve görüşlerinizi yazar mısınız?
yok tr bugün rahat yenecekfavoriler kazanır gibi bi gün ama açıkçası çok takip etmediğim için sizin görüşleri de göz önüne alarak oynamak istiyorum. polonya slovenya ve almanya rahat alır gibi geliyo mesela. türkiye yunanistan karşısında zorlanabilir gibi.
gelir gelir getirtiriz
bende tam tersi düşünüyorum herkes türkiye kazanır diyor patlatacaklar gibi sanki ama umarım kazanırız ben sadece yunanlara üst bahsi aldım direk ms 2 oynamaya gönlüm el vermeditürkiye yunanistana en az 5 6 sayı fark atar mecbur kazanmk zorundayız 2 gün önce ki maçı kendi elimizle verdik
iyi başladık maçabende tam tersi düşünüyorum herkes türkiye kazanır diyor patlatacaklar gibi sanki ama umarım kazanırız ben sadece yunanlara üst bahsi aldım direk ms 2 oynamaya gönlüm el vermediHalbuki üst bahsinden de nefret ederim ama işte milli duygular
![]()
Para lazim aqgelir gelir getirtiriz![]()
herkese lazım dost inş tutar kuponlarPara lazim aq
ne olur 2. yarı sence ? Tespitimde haksızmıydımiyi başladık maça
canlı desteğe bağlan kupon tutarının 10 katını freebet olarak aktarsınlar benceben böyle hezimet hayatımda görmedim lütfen tebrik edin istesem yapamam çünkü şu tabloyu)))
Ekli dosyayı görüntüle 212699
ben hala tr diormne olur 2. yarı sence ? Tespitimde haksızmıydım![]()
Olmadı be renktaşım. Totoş yunanlılar son per yakıyorlardı az kalsın beni keşke yenebilseydik şunları ama ilk maçtan kaybettik biz kaybedeceğimizi. Şu duygusallık muhabbeti başımıza bela. son çeyrek nasılda 16 sayılık farkı erittik işte hep aynı disiplinle oynasak bunlar olmayacak ama elimiz ayağımız titriyor iş ciddiye binince maalesefben hala tr diorm![]()
Ben Yunanları bildim yetti banabugün herhangi bi basket maçını tutturan var mı?