Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 28.02 Basketbol Dünya Kupası Elemeleri Tahminleri

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,680
1,147
113
Bugünkü maçlarla ilgili tahmin ve görüşlerinizi yazar mısınız?

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,680
1,147
113
favoriler kazanır gibi bi gün ama açıkçası çok takip etmediğim için sizin görüşleri de göz önüne alarak oynamak istiyorum. polonya slovenya ve almanya rahat alır gibi geliyo mesela. türkiye yunanistan karşısında zorlanabilir gibi.

siyahbeyaz106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,812
5,864
113
favoriler kazanır gibi bi gün ama açıkçası çok takip etmediğim için sizin görüşleri de göz önüne alarak oynamak istiyorum. polonya slovenya ve almanya rahat alır gibi geliyo mesela. türkiye yunanistan karşısında zorlanabilir gibi.
yok tr bugün rahat yenecek

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
861
411
63
türkiye yunanistana en az 5 6 sayı fark atar mecbur kazanmk zorundayız 2 gün önce ki maçı kendi elimizle verdik
bende tam tersi düşünüyorum herkes türkiye kazanır diyor patlatacaklar gibi sanki ama umarım kazanırız ben sadece yunanlara üst bahsi aldım direk ms 2 oynamaya gönlüm el vermedi :) Halbuki üst bahsinden de nefret ederim ama işte milli duygular :)

siyahbeyaz106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,812
5,864
113
bende tam tersi düşünüyorum herkes türkiye kazanır diyor patlatacaklar gibi sanki ama umarım kazanırız ben sadece yunanlara üst bahsi aldım direk ms 2 oynamaya gönlüm el vermedi :) Halbuki üst bahsinden de nefret ederim ama işte milli duygular :)
iyi başladık maça

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,680
1,147
113
slovenyadan daha ilk maçtan patladım geçmiş olsun. basketten nefret ediyorum. 1.01 oranı olan takım bile kaybediyo ben oynayınca

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,680
1,147
113
ben böyle hezimet hayatımda görmedim lütfen tebrik edin istesem yapamam çünkü şu tabloyu:))))

1646070865460.png

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
861
411
63
ben hala tr diorm:)
Olmadı be renktaşım. Totoş yunanlılar son per yakıyorlardı az kalsın beni keşke yenebilseydik şunları ama ilk maçtan kaybettik biz kaybedeceğimizi. Şu duygusallık muhabbeti başımıza bela. son çeyrek nasılda 16 sayılık farkı erittik işte hep aynı disiplinle oynasak bunlar olmayacak ama elimiz ayağımız titriyor iş ciddiye binince maalesef

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,680
1,147
113
bugün herhangi bi basket maçını tutturan var mı?