- 17,441
- 14,964
- 113
Freebet almıştım kullandım kankaBonus Aldın mı ki
Freebet almıştım kullandım kankaBonus Aldın mı ki
Öderler umarım yaFreebet almıştım kullandım kanka
eh be dostum oder onu muhtemelende oynamayın su sıtede bıttı orası artıkSite gameofbet öderse şans parası için yazarım özelden
Ayni bensin ag 😁Açamıyom şu an ekranı heycandan
Başka yerde nasıl para bulacak ki bizi böyle salak sitelerde denk gelir sadece herkes huso gibi deyil ki 🤣eh be dostum oder onu muhtemelende oynamayın su sıtede bıttı orası artık
Kanıma girdin ihtiyar rulet dedin falan saldık dedeye 😂eh be dostum oder onu muhtemelende oynamayın su sıtede bıttı orası artık
Ben daha oraları göremedimAyni bensin ag 😁
lınk at dost ızleyelım bakalımÖdeme bekliyoruz arkadaşlar
Yukarıda attiilınk at dost ızleyelım bakalım
Ya kardes umarim gelir.dun buranin sikayeti vardi 9600 bakiye silmis.umarim gelir ve bnce orayi kullanma.bnde eskiden kullaniyordum ama daha kulanmiyirumÖdeme bekliyoruz arkadaşlar
benım sayemde kazandın yanı dost he acık konus gorsun herkesKanıma girdin ihtiyar rulet dedin falan saldık dedeye 😂
Valla yukarda okuyarak geldim mesajı prenses demişsin dedeye kaçmış belkide demesen maç yazıp gidecekti 😅benım sayemde kazandın yanı dost he acık konus gorsun herkes
Benim ne veridginden haberim yok seninle ayni heyecani yasamak icin aciyorum videoyu bnde heycandan ekrani kapaticam mg 😁![]()
Ulan bunu gordum son anda be hadi geldi de bayram edelimSitede ilk kez çekim yapıcam gelirmi bilgim yok
Simdi kardes hedef 2 k idi yanlislikla 5 yaptik ya sen 2 k ni al biz 3 k yi halledrriz git rahat rahat uyu sen 😁😁Anlık. Valla başka site olsa böyle heycan yapmazdım ama bilmediğim site haycanımı maruz görün