Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 5 Ay Önce Silinen Fotoğrafların Geri Getirmem Lazım

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,523
573
113
Beyler çok önemli bir şekilde 5 ay önce silinen fotoğrafların geri gelmesi lazım çaresiz kalmasam buraya konu açmazdım bilgisi olan varmı

azadin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
385
113
Beyler çok önemli bir şekilde 5 ay önce silinen fotoğrafların geri gelmesi lazım çaresiz kalmasam buraya konu açmazdım bilgisi olan varmı
Disk digger diye bir uygulama var onceden saglam getiriyordu ama suan bi dene ya YouTube bak uygulama hakkinda bilgi al

zidane36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,277
2,162
113
Yedekleme yoksa yabancı bı forumda bunu yapan bir eleman vardı benim bir yakının 1 sene önceki galeri meydanlarını çıkardı uygulama üzerinden.

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,360
4,465
113
Telefon duruyorsa Telefoncuya götür 5 dkda cikarir

ufuktur

sekiz dokuz senedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
600
463
63
telefon: eğer bir hesaba yedekleniyorken -google fotoğraflar ya da icloud gibi- sildiysen, sonra cloud servisin 30 gün sonra silinenlerden otomatik sildiyse artık ulaşamazsın.
ama yedekleme almıyorsan, elle sildiysen ve telefon kendi çöp kutusundan 30 gün sonra sildiyse geri getirme ihtimalin var. tabi o süreçte telefonun sıfırlanmamış olması şartıyla.

pc: fotoğrafları sildiysen, sonra geri dönüşüm kutusunu boşalttıysan ve aradan 5 ay geçtiyse, format atmamış ya da işletim sistemine sürüm yükseltmemişsen, windows 10 - windows 11 yapmak gibi, kurtarılabilir ama öyle internetten programla falan yapamazsın. sadece dosya isimlerini çıkarırsın elin boş kalır, üstüne tamamen kaybetme ihtimalin var. ancak bir profesyonel halledebilir o işi.;

eğer telefona ya da pc ye değil sadece bulut servisine yedek aldıysan, oranın çöp kutusundan otomatik silindiyse cloud servisine mail atıp mümkün mü diye sorabilirsin. eğer ki depolamaa alanın müsait ise yani -neyse açıklaması uzun sürecek boş verelim o ksımı- eğer mümkünse sana destek verirler.

bu arada biraz şans ama şöyle bi trick vereyim. whatsappı o zamandan bu zamana sıfırlamadıysan ya da sohbetleri silmiyorsan wp arşivindeki fotolara bak derim, bazen wp özellijkle androidde saçma sapan bi yedekleme yapabiliyor

Son olarak pc için sistemi belirli bir tarihe geri yükleme var. bunun için özelliğin açık olması gerekir, eğer bu iş pc de yapılacaksa onu da bi araştır. bulamazsan özelden yazabilirsin bana

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,141
16,491
113
yazılım uzmanıyım emniyete calısıyorum yardımcı olabılırım kardesım
Sen bunu söyleyince aklıma şey geldi. Askerdeydik, acemilikten çıktık, ustaya geçtik. Gazinodayız. Komutan görev dağılımı yapacak: "Aranızda makine mühendisliği okuyan var mı?" diye sordu. Arkadaşlardan biri parmağını kaldırdı. O da : "Tamam o zaman, televizyonun kumandası sana zimmetli olacak," dedi.

chorshot

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
75
22
8
yaş 45 yigen 25 senedir yazılım uzmanıyım 7 sene emniyete calıstım ona guvenerek dedım yanı boş konuşmayı sevmem sen maçlara bak :D

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,141
16,491
113
yaş 45 yigen 25 senedir yazılım uzmanıyım 7 sene emniyete calıstım ona guvenerek dedım yanı boş konuşmayı sevmem sen maçlara bak :D
Muhtemelen bana cevap vermek istedin. Neye bakıp neye bakmayacağımı sana soracak değilim yeğen, genel yorum yapmışsın, ayrıca sanırım sen demek istediğimi anlamadın 🙂 yani bu kadar üst meziyet gerektiren bi istek değil arkadaşınki. Kendini bu kadar pohpohlamana gerek yoktu bu yardımı yapman için, askerde de bizim komutan kumandayı zimmetlemek için biraz abartmıştı, benzer bir örnek olarak paylaştım, hadi sen maçlara bak 😉