- 1,523
- 573
- 113
Beyler çok önemli bir şekilde 5 ay önce silinen fotoğrafların geri gelmesi lazım çaresiz kalmasam buraya konu açmazdım bilgisi olan varmı
Yedekleme açık ise gelir de değilse çok zor dostumBeyler çok önemli bir şekilde 5 ay önce silinen fotoğrafların geri gelmesi lazım çaresiz kalmasam buraya konu açmazdım bilgisi olan varmı
Nerden ? Telefon mu bilgisayar mi yada başka biyerden mi detay verirsen daha iyi olur dostBeyler çok önemli bir şekilde 5 ay önce silinen fotoğrafların geri gelmesi lazım çaresiz kalmasam buraya konu açmazdım bilgisi olan varmı
Disk digger diye bir uygulama var onceden saglam getiriyordu ama suan bi dene ya YouTube bak uygulama hakkinda bilgi alBeyler çok önemli bir şekilde 5 ay önce silinen fotoğrafların geri gelmesi lazım çaresiz kalmasam buraya konu açmazdım bilgisi olan varmı
Yedekleme yoksa yabancı bı forumda bunu yapan bir eleman vardı benim bir yakının 1 sene önceki galeri meydanlarını çıkardı uygulama üzerinden.Beyler çok önemli bir şekilde 5 ay önce silinen fotoğrafların geri gelmesi lazım çaresiz kalmasam buraya konu açmazdım bilgisi olan varmı
Yedekleme açıklıda yedeklemedem telefon silmişYedekleme açık ise gelir de değilse çok zor dostum
ÜcretlimiYedekleme yoksa yabancı bı forumda bunu yapan bir eleman vardı benim bir yakının 1 sene önceki galeri meydanlarını çıkardı uygulama üzerinden.
TeşekkürlerDisk digger diye bir uygulama var onceden saglam getiriyordu ama suan bi dene ya YouTube bak uygulama hakkinda bilgi al
TelefonNerden ? Telefon mu bilgisayar mi yada başka biyerden mi detay verirsen daha iyi olur dost
Hahahaha klasik dolandırıcı ağzı nerde olsa tanırımyazılım uzmanıyım emniyete calısıyorum yardımcı olabılırım kardesım
Android için bir uygulama vardı da adını hatırlamıyorumBeyler çok önemli bir şekilde 5 ay önce silinen fotoğrafların geri gelmesi lazım çaresiz kalmasam buraya konu açmazdım bilgisi olan varmı
Ücretliydi evet dostumÜcretlimi
Çok iyi niyetlisin.yazılım uzmanıyım emniyete calısıyorum yardımcı olabılırım kardesım
Sen bunu söyleyince aklıma şey geldi. Askerdeydik, acemilikten çıktık, ustaya geçtik. Gazinodayız. Komutan görev dağılımı yapacak: "Aranızda makine mühendisliği okuyan var mı?" diye sordu. Arkadaşlardan biri parmağını kaldırdı. O da : "Tamam o zaman, televizyonun kumandası sana zimmetli olacak," dedi.yazılım uzmanıyım emniyete calısıyorum yardımcı olabılırım kardesım
HahahhahahHahahaha klasik dolandırıcı ağzı nerde olsa tanırım
Muhtemelen bana cevap vermek istedin. Neye bakıp neye bakmayacağımı sana soracak değilim yeğen, genel yorum yapmışsın, ayrıca sanırım sen demek istediğimi anlamadın 🙂 yani bu kadar üst meziyet gerektiren bi istek değil arkadaşınki. Kendini bu kadar pohpohlamana gerek yoktu bu yardımı yapman için, askerde de bizim komutan kumandayı zimmetlemek için biraz abartmıştı, benzer bir örnek olarak paylaştım, hadi sen maçlara bak 😉yaş 45 yigen 25 senedir yazılım uzmanıyım 7 sene emniyete calıstım ona guvenerek dedım yanı boş konuşmayı sevmem sen maçlara bak![]()