- 1,110
- 642
- 113
Selamün aleykum motor alıcam 50 cc motor öneriniz varmı
2. El alıcam usta yemin ediyorum 30 yaşında yım bakkala yürüyerek gitmekten bıktımKanka sıfır alacaksan 50 CC önermem cok fiyat farkı olmuyo
Ortalama 2. El ne kadar usta 35 bin felan bütçem var biraz daha zorlarım amaArora Quantum 50 var bende memnunum
Benimkini 35e satim sana samsundaysanOrtalama 2. El ne kadar usta 35 bin felan bütçem var biraz daha zorlarım ama
Samsunda değilim usta valla olsa hemen alarimBenimkini 35e satim sana samsundaysan
Temiz bulurum usta ben araba ehliyeti var bende 50 cc alıcam 2. El hangi marka iyi sorayım dedim.Kanka yaşımız aynı bi yaş büyüğüm senden abi de bana 😁😁 bende işe gidip gelmek icin aldım bu sene oldu 125lik scotur aldım hayatimda ilk kez 0 bir bucuk sene önce hiç yolda birakmadi ikinci el alma ya en son ucurumdan attim motoru 20 binlik motoru tamire getiriyorum 30 k masraf çıkarıyordu😁 anliyosan tamirden al tabi
50 cc marka önerin varsa buyur kral dinlerizOff, çok iyi bir esprim var. Tam liseli esprisi, ama shellac kızar.
Bol şans
Eyvallah kral bakıcam onada sağolasınMüsaitti rabel 50 babacan
Dayı kuryeyim sana tek önerim Honda Dio al 110cc 50 70 bine ikinci el bulursun bendeki motor 126 bin kilometrede hala mermi 2000 kilometrede bir yağını değiştir ölene kadar kullanırsın 2000 bin kilometreyi ben kurye olduğum için 1 haftada yapıyom sen 1 ayda bile yapamazsın öyle düşün banada dua edersinSelamün aleykum motor alıcam 50 cc motor öneriniz varmı
YamahaSelamün aleykum motor alıcam 50 cc motor öneriniz varmı
CupSelamün aleykum motor alıcam 50 cc motor öneriniz varmı
O kadar para olsa keşke 🤣Yamaha
Bırak motoru Mercedes G63 al çok güzel araba😂Selamün aleykum motor alıcam 50 cc motor öneriniz varmı
Cappuccino markalar hoşuma gidiyor ama ağır sanki motor biraz torku güçlü bir sey lazim
Sibop kapağını alırım anca cepteki paraylaBırak motoru Mercedes G63 al çok güzel araba😂
Hediye edeyim sana ayıp ediyosun 2 3 tane kod bulayım yarın araba altındaSinop kapağını alırım anca cepteki parayla