- 3,601
- 1,170
- 113
.
Son düzenleme:
Burdan satmak gibi bi niyetim yok dostumBurda satamazsın o kesinde 😬
İkisinede koydum letgodan bi kişi teklif verdi sadeceLetgoya veya sahibindene ilana koy alıcı cikar
Dostum burdan satma gibi bi düşüncen yoksa böyle bi soruyu buraya sormazsın. Git 5 yaşında çocuğa de sahibinden der sanaBurdan satmak gibi bi niyetim yok dostum
Hayırdır dostum zoruna giden ne bi bildiği olan cıkar yardım eder diye konu açtım yazdığımda platform önerisi ne zoruna gitti anlamadımDostum burdan satma gibi bi düşüncen yoksa böyle bi soruyu buraya sormazsın. Git 5 yaşında çocuğa de sahibinden der sana
Kanka Forum içi satış uygun olmazKaça satıyorsun
He eşe dosta gitmez gibimiKanka Forum içi satış uygun olmaz
8-10 k yada var25-35 k arası sanırım...
Yok motorda sorun yokta şimdi burdan o muhabbete girersek kurallara uygun olmaz diye söyledimHe eşe dosta gitmez gibimi
Soyle fiyat sorun olacağını sanmıyorum kimse sormadan ilan verir gibi yazarsan en başta tabiki uygun olmaz benim düşüncemYok motorda sorun yokta şimdi burdan o muhabbete girersek kurallara uygun olmaz diye söyledim
Doğrudur olabilir8-10 k yada var
La özele yaz ne beni yoruyorsun 😀Soyle fiyat sorun olacağını sanmıyorum kimse sormadan ilan verir gibi yazarsan en başta tabiki uygun olmaz benim düşüncem
27 ye aldım 4 ay önce muaynesi felan herşeyini yaptırdım km yüksek biraz 26 da olsa bırakıcam zararına çünkü kullanmıyorum . Motoru aldıktan bir ay sonra araba aldık 🤣🤣Soyle fiyat sorun olacağını sanmıyorum kimse sormadan ilan verir gibi yazarsan en başta tabiki uygun olmaz benim düşüncem
He bana cok gelir o suanlik ben düşük modeli sandım sen bi letgo falan koy oraya 2 güne satarsın dost27 ye aldım 4 ay önce muaynesi felan herşeyini yaptırdım km yüksek biraz 26 da olsa bırakıcam zararına çünkü kullanmıyorum . Motoru aldıktan bir ay sonra araba aldık 🤣🤣
Aynen dostum10 yaşında bir çocuk bile şöyle konu açmaya utanır