- 33,277
- 33,654
- 113
Farmds en iyisi de işte bizde kasa olunca farm değil satın alım yapıyoruz satın alımda lesValla gene sweet iyi diğer pislik dedeye göre
Farmds en iyisi de işte bizde kasa olunca farm değil satın alım yapıyoruz satın alımda lesValla gene sweet iyi diğer pislik dedeye göre
Sweet1000 dışı alınmaz normalde 1000x var diye ondadaFarmds en iyisi de işte bizde kasa olunca farm değil satın alım yapıyoruz satın alımda les
En guzeli sweet bonanzadir gerisi bostur.bol sansEkli dosyayı görüntüle 950389
Parayı çok fazla eritmeden 7890 TL çevrim nasıl en rahat yapılır beyler
-Sadece PRAGMATİC slotları geçerli
-Satın alımlarda MAX LİMİT 100 TL.
Şuanki Bakiye 6K
1 mesajlı üye beni neden takibe başlar kiBeni dinle 😉😂
Golcü sevdası vardır1 mesajlı üye beni neden takibe başlar ki![]()
tezgahhhh1 mesajlı üye beni neden takibe başlar ki![]()
Sana göz koymuş1 mesajlı üye beni neden takibe başlar ki![]()
Olm ateş mateş diyor dikkat et yakar seni1 mesajlı üye beni neden takibe başlar ki![]()
Teşkoya getiricek seni 😉😂😂😂1 mesajlı üye beni neden takibe başlar ki![]()
Yaşına hürmetten Sövemez hoca32 ve 36 betten sweet Bonanza Xmas turboda sürekli 50şer tur at sonra gel bana söv
Niye metinim seni takip etmek için mesaj şartı mu koşuyorsun1 mesajlı üye beni neden takibe başlar ki![]()
Sana söveerse haber et bana32 ve 36 betten sweet Bonanza Xmas turboda sürekli 50şer tur at sonra gel bana söv
Şart yok ta üye olur olmaz neden benNiye metinim seni takip etmek için mesaj şartı mu koşuyorsun
Garanti küfür yersin hocam32 ve 36 betten sweet Bonanza Xmas turboda sürekli 50şer tur at sonra gel bana söv
Sorsana adama biŞart yok ta üye olur olmaz neden ben![]()
Bu gecelerin bir sabahı olacak mı çünkü ben ipi boynuma geçirdim az kaldı asacam kendimiSana söveerse haber et bana