- 32,503
- 30,743
- 113
Adamın çevrim konusu Fatih terimin şeyine nasl gitti helal olsun size ya 😂🤣🤣🤣
Adamın çevrim konusu Fatih terimin şeyine nasl gitti helal olsun size ya 😂🤣🤣🤣
Görüyon mu maximen bir karı neler götürdü bizdenSene 2013 2014 2015 2016 prime donemlerimdi be valla bende duygulandım
Çok tehlikeli
Hocam bide kumaş giymiş bebenin parmak direkt mabada gittiÇok tehlikeli
AhdhahshvavavaHocam bide kumaş giymiş bebenin parmak direkt mabada gitti
Kesin bilgi herkes dede mi oynasın bugün?gates 1000 bugün seri oyuna alıyor
Sorma terimim sormaa sorma nedenini sormaaaaaaaa banaGörüyon mu maximen bir karı neler götürdü bizden
Tam unuttuk diyoruz pavyon anısı bile hatırlatıyor görüon mu kardeşim bide erkekler sevmez derlerSorma terimim sormaa sorma nedenini sormaaaaaaaa bana
Pavyonda kons gelince dertlenen adamlardık biz kardesım skfkskfndTam unuttuk diyoruz pavyon anısı bile hatırlatıyor görüon mu kardeşim bide erkekler sevmez derler
Kız bana numarasını verdi fena tutulduPavyonda kons gelince dertlenen adamlardık biz kardesım skfkskfnd
O zaman eski yengeni konsla aldatıyorum gibi düşünmezdim de konsu eski yengenle aldatıyor gibi düşünerek içimi rahatlatırdımPavyonda kons gelince dertlenen adamlardık biz kardesım skfkskfnd
Eskiden oluyordu öyle şeylerde şimdi önce cüzdana bakıyorlar dkdjjwsKız bana numarasını verdi fena tutuldu
Tutulur tabi kardeşim mermi gibi delikanlıya kim dayanırKız bana numarasını verdi fena tutuldu
Jahhdjejjshshsjsjs yaşandı kardeşim yaşandıO zaman eski yengeni konsla aldatıyorum gibi düşünmezdim de konsu eski yengenle aldatıyor gibi düşünerek içimi rahatlatırdım
AynenEskiden oluyordu öyle şeylerde şimdi önce cüzdana bakıyorlar dkdjjws