Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling abree / Kasa 241 Hedef 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Ben neyden bahsediyom sen ne anlatiyon kardesim?
Yarim saattir burdayiz allahin selamini bile almiyorlar 20 tl gozlerini okadar bürümüş.
Gelip burda bu mesaji begenen 5 kisiye 20 tl yollasam yalaya yalaya bitiremezler kimse kusura bakmasin. Sabahin 5inde gelip burda tanimadigimiz etmedigimiz adamin ve yanindakilerin kazanması icin totem yapip takip ediyoz. Para vermiyoruz diye cevap veren bile yok :) ne bekliyorsam bende
195 mesajın var az bi çevre yap insanlarla etkileşimde bulun tanışık ol o zaman daha farklı olur . Şu an burdaki bütün insanlar birbiriyle tanışık o yüzden gelip burda kimseye yalama muamelesi yapma harbiden hoş olmaz . Aleyküm selam bu arada hadi iyi sabahlar

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Ben neyden bahsediyom sen ne anlatiyon kardesim?
Yarim saattir burdayiz allahin selamini bile almiyorlar 20 tl gozlerini okadar bürümüş.
Gelip burda bu mesaji begenen 5 kisiye 20 tl yollasam yalaya yalaya bitiremezler kimse kusura bakmasin. Sabahin 5inde gelip burda tanimadigimiz etmedigimiz adamin ve yanindakilerin kazanması icin totem yapip takip ediyoz. Para vermiyoruz diye cevap veren bile yok :) ne bekliyorsam bende
Kral sen bi düzgün konuş ilk önce boşuna burda tartışma yaratma kimse seninle mubabbet etmek zorunda degil burada selamınıda almak zorunda değil ki sen selamun aleykum vs bi cümle kurmadın kursan alırdık eğer kurduysanda iyiki almamışız bi adam ol ilk önce düzgünce konuş çok yalatmak istiyorsan ben sana bi adres verirdim de şimdi ban mubabbeti olmasın bence sessizce dur ne sen kalp kır ne biz boşa muhabbet uzayıp gitmesin.

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,501
100,074
113
2side kazanmasın hatayla

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Emre seni az çok tanıyorum hocam uzatma lütfen rica etsem olur mu

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Bu arada gelince 4 arkadaşa gönderdikten sonra bi 100lük daha roll yapıcam isteyen takip edebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...