- 42,718
- 12,609
- 113
20
195 mesajın var az bi çevre yap insanlarla etkileşimde bulun tanışık ol o zaman daha farklı olur . Şu an burdaki bütün insanlar birbiriyle tanışık o yüzden gelip burda kimseye yalama muamelesi yapma harbiden hoş olmaz . Aleyküm selam bu arada hadi iyi sabahlarBen neyden bahsediyom sen ne anlatiyon kardesim?
Yarim saattir burdayiz allahin selamini bile almiyorlar 20 tl gozlerini okadar bürümüş.
Gelip burda bu mesaji begenen 5 kisiye 20 tl yollasam yalaya yalaya bitiremezler kimse kusura bakmasin. Sabahin 5inde gelip burda tanimadigimiz etmedigimiz adamin ve yanindakilerin kazanması icin totem yapip takip ediyoz. Para vermiyoruz diye cevap veren bile yokne bekliyorsam bende
Kral sen bi düzgün konuş ilk önce boşuna burda tartışma yaratma kimse seninle mubabbet etmek zorunda degil burada selamınıda almak zorunda değil ki sen selamun aleykum vs bi cümle kurmadın kursan alırdık eğer kurduysanda iyiki almamışız bi adam ol ilk önce düzgünce konuş çok yalatmak istiyorsan ben sana bi adres verirdim de şimdi ban mubabbeti olmasın bence sessizce dur ne sen kalp kır ne biz boşa muhabbet uzayıp gitmesin.Ben neyden bahsediyom sen ne anlatiyon kardesim?
Yarim saattir burdayiz allahin selamini bile almiyorlar 20 tl gozlerini okadar bürümüş.
Gelip burda bu mesaji begenen 5 kisiye 20 tl yollasam yalaya yalaya bitiremezler kimse kusura bakmasin. Sabahin 5inde gelip burda tanimadigimiz etmedigimiz adamin ve yanindakilerin kazanması icin totem yapip takip ediyoz. Para vermiyoruz diye cevap veren bile yokne bekliyorsam bende
Çüş2side kazanmasın hatayla
Clıppers sureye oynuo o ıyıBarem 53.5 hadi be
atalanta hızlı basladı bak böyle maclarda patlarÇüş))
Bu rahat gelsin imdi baremHadi gelirse çekiyoruz Ekli dosyayı görüntüle 82514
HerzamanBu arada gelince 4 arkadaşa gönderdikten sonra bi 100lük daha roll yapıcam isteyen takip edebilir