- 90,585
- 100,118
- 113
Ben makarasına dedim kanka zatenbn hicc sifir hic almadim bu sabahla alamiycam gibi duruyor
Tam 122 de kaldı dayıUzaması mac
Kanka 8 kısıye atma masak pesıne duser 4 ıdeal4 kişi seçtim 250 atıcam ama şimdi kalan 4 anama küfür edeceko yüzden bu mesajı beğenirseniz bir adım daha yapalım 8 kişinin hepsine atalım, ya da kızgın surat bırakın 4 kişiye atıyım ben
![]()
Vur bir adım daha korkmak bize yakısmaz4 kişi seçtim 250 atıcam ama şimdi kalan 4 anama küfür edeceko yüzden bu mesajı beğenirseniz bir adım daha yapalım 8 kişinin hepsine atalım, ya da kızgın surat bırakın 4 kişiye atıyım ben
![]()
İlk 4 üm garanti mi diyonKanka 8 kısıye atma masak pesıne duser 4 ıdeal
sen nedersen o enişte 🤩Vur bir adım daha korkmak bize yakısmaz
Iyı yaladık mumkunİlk 4 üm garanti mi diyon
Yap bı adım daha dostum herkes faydalansin4 kişi seçtim 250 atıcam ama şimdi kalan 4 anama küfür edeceko yüzden bu mesajı beğenirseniz bir adım daha yapalım 8 kişinin hepsine atalım, ya da kızgın surat bırakın 4 kişiye atıyım ben
![]()
Metinle bana ayrı atacak 4 e katmayabilir biziİlk 4 üm garanti mi diyon
Sen hariç herkes beğenmiş. Neyse sana 200 birazdan gönderirim ama devam edicemKanka 8 kısıye atma masak pesıne duser 4 ıdeal
Sana 2k ayrı atıcamMetinle bana ayrı atacak 4 e katmayabilir bizi
Tamam knk 🙏🙏 corap alıcam 2 cıftSen hariç herkes beğenmiş. Neyse sana 200 birazdan gönderirim ama devam edicem