- 26,396
- 16,418
- 113
Sana 2k ayrı atıcam
Ekli dosyalar
-
60.9 KB Görüntüleme: 11
Sana 2k ayrı atıcam
OhaAbree den 7 senede hiç ödül almayanlar el kaldırsın mı
DewamkeSen hariç herkes beğenmiş. Neyse sana 200 birazdan gönderirim ama devam edicem
250 at adama zurna yiyecekmiş zurna ayran 249.90Sen hariç herkes beğenmiş. Neyse sana 200 birazdan gönderirim ama devam edicem
@abree gozunu sevım basma bunlar bendekı 200 alır elımden250 at adama zurna yiyecekmiş zurna ayran 249.90
Kanka makarasındayım ben ben son 6 aydır takılıyorum kim eski kim en kral parayı yer kim dolandırıcı yeni yeni öğreniyorumOhageçmiş mesajlarıma bakın ya da shellac a sorun
banada 1 bardak su250 at adama zurna yiyecekmiş zurna ayran 249.90
Ahmedim sen cansın 😇Kanka makarasındayım ben ben son 6 aydır takılıyorum kim eski kim en kral parayı yer kim dolandırıcı yeni yeni öğreniyorum
Ben neyımAhmedim sen cansın 😇
Metinim seni severim ama yaptığın mizahı anlayamıyorumBen neyım
O hep öyle sayı olarak en çok rollingi açmış olabilir 100 atardı 200 yapar 2 kişiye 20 lira kalanı da kaybeder bi saat sonra bi daha açar aynı gün 10 tane rolKanka makarasındayım ben ben son 6 aydır takılıyorum kim eski kim en kral parayı yer kim dolandırıcı yeni yeni öğreniyorum
Kesene bereketHadi maç kalmadı zorlmayalım 4 kişi seçtim yazıcam şimdi
200 sene ılerdeyımMetinim seni severim ama yaptığın mizahı anlayamıyorum![]()
Kral adammış deriz o zaman enişteO hep öyle sayı olarak en çok rollingi açmış olabilir 100 atardı 200 yapar 2 kişiye 20 lira kalanı da kaybeder bi saat sonra bi daha açar aynı gün 10 tane rol
Bir huyu var kaybedince yazar o sıkıntı biz onu öyle sevdik 🤣😁Kral adammış deriz o zaman enişte
Kesene bereket kazanç daim olsunHadi maç kalmadı zorlmayalım 4 kişi seçtim yazıcam şimdi
Tebrikler dost yargi dağıtıyorsunSen hariç herkes beğenmiş. Neyse sana 200 birazdan gönderirim ama devam edicem
8 iyiydi dost 😂Hadi maç kalmadı zorlmayalım 4 kişi seçtim yazıcam şimdi
o vakit iyi geceler kazananlara tebriks ben yatayim bu sabahlik dozumu aldim iyi sabahlar herkeseHadi maç kalmadı zorlmayalım 4 kişi seçtim yazıcam şimdi