- 10,385
- 3,318
- 113
12 7
Borç mu vermıs Abuzer sor bakalımÇok boş yapiyon şuan bikere rol yaptirdin diye bu kadar lafa gerek yok aTariz paranı çok istiyosan ben kime ne dediysem yaptım bos lafa gerek yok bence şu konuda
Naptın Ekom ya neyse şans bizimle olsun tekrarSapladim kusurati
Makarayi kakarayi biz iyi biliriz herkes kendine baksın rengarenk falan filan hala bos laflar hadi eywişin makarasindayiz savaş rengarenk olmaya gerek yok geçen güzel olsun
Tamam dostGelmez 2/3kisi qoruruz
Kesene bereket yinedeGelmez 2/3kisi qoruruz
La adamlar 30 bin kazanıyor küsüratı vuruyo gelırse dağıtalım diyo saf olmasanıza olum çek senın kumarın için büyük para o köy cebıne ayda yılda bir kazandın bana bak Abuzer bu kesin parayla oynuyoSapladim kusurati
5Sapladim kusurati
Abuzer lafı koyduuu 🤞🍀😁Makarayi kakarayi biz iyi biliriz herkes kendine baksın rengarenk falan filan hala bos laflar hadi eyw
Yav ne borcu dm den atmış bide rol yaptırdıydı bi ara soz verdiydin diyo gelip laf çarpmalar falan bizde insaniz herşeyi hatırlayacak halimiz yokBorç mu vermıs Abuzer sor bakalım
Para çok enişte zaten qittij qibiLa adamlar 30 bin kazanıyor küsüratı vuruyo gelırse dağıtalım diyo saf olmasanıza olum çek senın kumarın için büyük para o köy cebıne ayda yılda bir kazandın bana bak Abuzer bu kesin parayla oynuyo