- 7,634
- 2,647
- 113
bi zurna al da ikiye bol kardes payi yiyek .dDm yanmazsa pide yiyemem ona göre
bi zurna al da ikiye bol kardes payi yiyek .dDm yanmazsa pide yiyemem ona göre
Emeğine sağlık ekoo hayırlı gecelerEv farkı koydu zortingen iki üç kişiye ulaşirim
@Shellac konu kilit
Eko görurse siparis veririm haci abi sanabi zurna al da ikiye bol kardes payi yiyek .d
Hâlâ bos yapiyo kapattır şu konuyu tövbe estağfirullahLan abuzittin 🥱
Dm kutum yanar inşallah dost sigara parası çıkar inşallah 🙂🙏Ev farkı koydu zortingen iki üç kişiye ulaşirim
@Shellac konu kilit
Olum sen benı ne sanıyon Abuzer bana gelen şans parasını millet 6 ayda çekemiyor ugursuzuz ugursuz damgalı eşek anasını satayım şu krediyi kapatsak daha da illallah dedim tuşlu telefon kullancam abin oturduğun yerde günde 2000 lik kumar oynuyo ama sigara bulamıyoruz gecesiKim ooo
Neyse enişte önümüze bakalim yansın kırmızılarOlum sen benı ne sanıyon Abuzer bana gelen şans parasını millet 6 ayda çekemiyor ugursuzuz ugursuz damgalı eşek anasını satayım şu krediyi kapatsak daha da illallah dedim tuşlu telefon kullancam abin oturduğun yerde günde 2000 lik kumar oynuyo ama sigara bulamıyoruz gecesi
Teşkocu olm o ayıp değil mi burdakilere@Enişte seçecek valla 3 kişi kimse kusura bakmasın
Abıne sektörde güven sonsuz AbuzerNeyse enişte önümüze bakalim yansın kırmızılar
Babalı qunahi kendi boynunaTeşkocu olm o ayıp değil mi burdakilere