Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Aekrem | Kasa 80 Hedef 800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,003
113
Of deliricem la şerefsizler ya Özbek atamaz dedik 2 attı taiti atamaz dedik 2 attı abd atamadı orsbçcukları

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,632
100,206
113
Şimdi size haram parayla yaptıklarımı ve sonuçlarını söylüyorum
Diş yaptırdım iyi yerde üstelik sorun çıktı tekrar gittim düzeldi şimdi tekrar başladı
Kaliteli giyerim şort almıştım bugün yandı
Tshirt aldım yırtıldı
Bir tane yedek Numaralı gözlük almıştım bugün kırıldı
Telefon almıştım oda kırılmıştı
Daha var buna benzer haram bana kesınlıkle yaramıyor skxem böyle işin anasını millet haramdan başı dönmüş ama kral gibi yaşıyor

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,003
113
Diş yaptırdım iyi yerde üstelik sorun çıktı tekrar gittim düzeldi şimdi tekrar başladı
Tshirt aldım yırtıldı
Daha var buna benzer haram bana kesınlıkle yaramıyor skxem böyle işin anasını millet haramdan başı dönmüş ama kral gibi yaşıyor
Devamlı haram yememiz lazım abi arada bi yiyince olmuyor, bu aralar hiç yiyemiyorum nasip olsa da yesek

Azadi6321

Şampiyon Amedspor✌️✌️✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,262
5,102
113
Tshirt aldım yırtıldı
Başkan haram kimseye gelmiyor hele bu kumar bütün kötülüklerin anası vala çok pis çok Ocak söndürdü

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,003
113
1 0 bitti Allahım bu nasıl bi kısmet bu nasıl bi baht

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,003
113
Şuan çok merak ediyorum acaba forumda taiti tapatio meksika maçlarına, gideyim de şunlara sürpriz deplasmanlara 4 er orandan iy 2 gol yazayım diyip en az 200 300 misli vuran kral var mıdır valla tebrik edicem ya onu bu kadar mı olur, bu kadar sürpriz üst üste nasıl gelir ya bülten şaka gibi

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,228
10,950
113
Neye göre haram ya sorsan kolay para yok paranı riske atıyorsun kazanıyorsun derler ama millete sadece karnını doyuracak kadar para öderler şükret derler kendileri lüks araçlar ile gezip cübbelerinin altına şık takım elbisesini giyer hutbesinde ayağında 3 yıldır aynı ayakkabı olan adama rızık anlatıp 5 defa namaz kıldırıp ay sonu 38.000 + müftülük evlerinde kira vermeden kalırlar ama 10.000 alıp 8.000 kirası olan adama haramı anlatırlar

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,003
113
Yok be sana bana yaramıyo Mıllet hamuduyla götürüyor
Abi öyle ya haram yaramıyor diye bir olay yok benim enişte pokerci adam pokerden golf aldı ww, 3 sene önce bu geçen sene sattı onunla dolar aldı bu sene hepsini bozdu 2.2 milyon topladı ev aldı orta segment bi ev, millet neler yapıyor

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,003
113
Neye göre haram ya sorsan kolay para yok paranı riske atıyorsun kazanıyorsun derler ama millete sadece karnını doyuracak kadar para öderler şükret derler kendileri lüks araçlar ile gezip cübbelerinin altına şık takım elbisesini giyer hutbesinde ayağında 3 yıldır aynı ayakkabı olan adama rızık anlatıp 5 defa namaz kıldırıp ay sonu 38.000 + müftülük evlerinde kira vermeden kalırlar ama 10.000 alıp 8.000 kirası olan adama haramı anlatırlar
Hay ağzına sağlık aynen öyle

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,933
5,121
113
Tshirt aldım yırtıldı
Geçmiş olsun dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...