- 79,012
- 51,004
- 113
Of deliricem la şerefsizler ya Özbek atamaz dedik 2 attı taiti atamaz dedik 2 attı abd atamadı orsbçcukları
Dunya sut var ama sadece 1 gol😔
Geliyomu ne
Bol sans
Devamlı haram yememiz lazım abi arada bi yiyince olmuyor, bu aralar hiç yiyemiyorum nasip olsa da yesekŞimdi size haram parayla yaptıklarımı ve sonuçlarını söylüyorum
Diş yaptırdım iyi yerde üstelik sorun çıktı tekrar gittim düzeldi şimdi tekrar başladı
Kaliteli giyerim şort almıştım bugün yandı
Tshirt aldım yırtıldı
Bir tane yedek Numaralı gözlük almıştım bugün kırıldı
Telefon almıştım oda kırılmıştı
Daha var buna benzer haram bana kesınlıkle yaramıyor skxem böyle işin anasını millet haramdan başı dönmüş ama kral gibi yaşıyor
Doğru dedınDevamlı haram yememiz lazım abi arada bi yiyince olmuyor, bu aralar hiç yiyemiyorum nasip olsa da yesek
Başkan haram kimseye gelmiyor hele bu kumar bütün kötülüklerin anası vala çok pis çok Ocak söndürdüŞimdi size haram parayla yaptıklarımı ve sonuçlarını söylüyorum
Diş yaptırdım iyi yerde üstelik sorun çıktı tekrar gittim düzeldi şimdi tekrar başladı
Tshirt aldım yırtıldı
Daha var buna benzer haram bana kesınlıkle yaramıyor skxem böyle işin anasını millet haramdan başı dönmüş ama kral gibi yaşıyor
Olmayınca olmuyor bırakmak lazim1 0 bitti Allahım bu nasıl bi kısmet bu nasıl bi baht
Yok be sana bana yaramıyo Mıllet hamuduyla götürüyorBaşkan haram kimseye gelmiyor hele bu kumar bütün kötülüklerin anası vala çok pis çok Ocak söndürdü
Abi öyle ya haram yaramıyor diye bir olay yok benim enişte pokerci adam pokerden golf aldı ww, 3 sene önce bu geçen sene sattı onunla dolar aldı bu sene hepsini bozdu 2.2 milyon topladı ev aldı orta segment bi ev, millet neler yapıyorYok be sana bana yaramıyo Mıllet hamuduyla götürüyor
Hay ağzına sağlık aynen öyleNeye göre haram ya sorsan kolay para yok paranı riske atıyorsun kazanıyorsun derler ama millete sadece karnını doyuracak kadar para öderler şükret derler kendileri lüks araçlar ile gezip cübbelerinin altına şık takım elbisesini giyer hutbesinde ayağında 3 yıldır aynı ayakkabı olan adama rızık anlatıp 5 defa namaz kıldırıp ay sonu 38.000 + müftülük evlerinde kira vermeden kalırlar ama 10.000 alıp 8.000 kirası olan adama haramı anlatırlar
Geçmiş olsun dostumŞimdi size haram parayla yaptıklarımı ve sonuçlarını söylüyorum
Tshirt aldım yırtıldı