Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ahir Zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
652
510
93
her hafta farklı bı konu açıyorsun. konular biribirinden garip cidden şaka olsun diye sormuyorum. ne kullanıyorsun ya valla bende böyle bişey istiyorum yani ne içtiysem şu kafayı yakalayamadm. bu nasıl madde mğ anlamadmki

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,123
3,742
113
Dostlar sabaha kadar uyuyamadım vicdanen rahatsızım yaş 32 daha ne namaz kıldım ne oruç tuttum zina yaptm kumar var zamanında borcum var icra borçlarım buda kul hakkı vicdanen Çok rahatszım çok günahkarım dostlar öldükten sonra yerim cehennem
a101 ne oldu ?reis

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,541
838
113
Dostlar sabaha kadar uyuyamadım vicdanen rahatsızım yaş 32 daha ne namaz kıldım ne oruç tuttum zina yaptm kumar var zamanında borcum var icra borçlarım buda kul hakkı vicdanen Çok rahatszım çok günahkarım dostlar öldükten sonra yerim cehennem
Cehennem sana çok yakışıyor evet umarım tez zamanda cehenneme kavuşursun

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,603
12,085
113
Dost yanlış anlama da senle kim zina yapar eğer bize anlattığın kişiysen

aliilter1993

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,464
697
113
İslam inancına göre akıl sağlığı yerinde olmayan (deli) kişiler, ergenlik çağına girmiş veya sonradan aklını kaybetmiş olsalar dahi dini ibadet ve inançlardan sorumlu tutulmazlar. Bu nedenle cehenneme girmezler ve doğrudan cennete gidecekleri kabul edilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...