a101 ne oldu ?reisDostlar sabaha kadar uyuyamadım vicdanen rahatsızım yaş 32 daha ne namaz kıldım ne oruç tuttum zina yaptm kumar var zamanında borcum var icra borçlarım buda kul hakkı vicdanen Çok rahatszım çok günahkarım dostlar öldükten sonra yerim cehennem
Bacım görmüyormusun günahlarım market fişi gbi vicdanen rahatszımSenin kafandan bende istiyorum ☹
Bende de var bir şey olmazBacım görmüyormusun günahlarım market fişi gbi vicdanen rahatszım
Nasıl bişey olmaz bacım öbür tarafta nasıl hesab verecemBende de var bir şey olmaz
Dost kavurma olup olup tekrar dirilecenNasıl bişey olmaz bacım öbür tarafta nasıl hesab verecem
Melekler bile günahsız değilNasıl bişey olmaz bacım öbür tarafta nasıl hesab verecem
Cehennem sana çok yakışıyor evet umarım tez zamanda cehenneme kavuşursunDostlar sabaha kadar uyuyamadım vicdanen rahatsızım yaş 32 daha ne namaz kıldım ne oruç tuttum zina yaptm kumar var zamanında borcum var icra borçlarım buda kul hakkı vicdanen Çok rahatszım çok günahkarım dostlar öldükten sonra yerim cehennem
Dost sen nerelerdeydin ya bende diyorum niye hala yazmadıCehennem sana çok yakışıyor evet umarım tez zamanda cehenneme kavuşursun
Dost sen deli olarak geçiyorsun bu sorunlarla deliler sorumlu olmuyor obur tarafta rahat olNasıl bişey olmaz bacım öbür tarafta nasıl hesab verecem
Vicdanen çok rahatszım üzülüyorum bacım neyapmam lazmMelekler bile günahsız değil
Dost yanlış anlama da senle kim zina yapar eğer bize anlattığın kişiysenDostlar sabaha kadar uyuyamadım vicdanen rahatsızım yaş 32 daha ne namaz kıldım ne oruç tuttum zina yaptm kumar var zamanında borcum var icra borçlarım buda kul hakkı vicdanen Çok rahatszım çok günahkarım dostlar öldükten sonra yerim cehennem
Para karşılığı dost zamanindaDost yanlış anlama da senle kim zina yapar eğer bize anlattığın kişiysen
Midem bulandı bundan valla banlansa kurtulsakDost yanlış anlama da senle kim zina yapar eğer bize anlattığın kişiysen
Dost dediğim gibi rahat ol deliler sorumlu olmuyorPara karşılığı dost zamaninda
Deli falan değil aklı gayet yerinde. Sadece tassak geçiyorDost dediğim gibi rahat ol deliler sorumlu olmuyor
Paranın açamıycagı kapı yokDost yanlış anlama da senle kim zina yapar eğer bize anlattığın kişiysen
Sen dön İnşallah affeder önemli olan dönmek dini alay konusu yaptın iyiceDost öylede günahlarımı saydım okudunmu Tamam Allah merhametlidir affedicidir ama benim hangi birini affetsin dost market fişi gbi günahım var