- 24,638
- 17,596
- 113
Kac bastn ahmettUla hiç beklemiyodum para olaydı da yüksek gireydik 🤣
Kac bastn ahmettUla hiç beklemiyodum para olaydı da yüksek gireydik 🤣
50 tl mi bastınUla hiç beklemiyodum para olaydı da yüksek gireydik 🤣
Ben inanmıştım da Portekiz yakıyordu az kalsın son anda 2 korner kullandıUla hiç beklemiyodum para olaydı da yüksek gireydik 🤣
Ula yatmıs kupon ne gec yansımasıŞimdi bu istatistik diye geç yansıyacak dimi biraz. Neyse 2.adımı atarım buraya ne zaman yansırsa
Evet benim takip ettiğim yerde de 9 2 yazdı sonra 8 2 oldu10.5 faul degılmı ahmet
La 3 adımlık adım değil miydi bu 500ü basmışsındır inşallah senin zirve kuponun bu bence burda bırakmalısın 😅Şimdi bu istatistik diye geç yansıyacak dimi biraz. Neyse 2.adımı atarım buraya ne zaman yansırsa
Nerden anladn enişte50 tl mi bastın
Xbet mi bu10.5 faul degılmı ahmet
Yatmıs kuponu kutluyolar aralsrında50 tl mi bastın
Bu ne ki kanka 6 maçlı korner kuponum vardı 50 oran ona da 100 basmıştım yokluktanLa 3 adımlık adım değil miydi bu 500ü basmışsındır inşallah senin zirve kuponun bu bence burda bırakmalısın 😅
YesXbet mi bu
Kanka faullerden yatmış sanırım bu kuponBu ne ki kanka 6 maçlı korner kuponum vardı 50 oran ona da 100 basmıştım yokluktan
Zaten 10 oran bulmuş 1.40 çok gereksizmiş ordaYatmıs kuponu kutluyolar aralsrında
Ben de öyle gördüm 10 yazıyor ama bi ara 9 2 gösterdi geri aldı. Anlayacaz birazdanKanka faullerden yatmış sanırım bu kupon
Won be wonYatmıs kuponu kutluyolar aralsrında