Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ahmetcansarac61 / Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Milletin açlıktan ağzı kokmuş şu Yusuf gelseydi de açları doyursaydı bari.
Yusuf cikcik in yan hesabiymis. Bir yerde 40 kişiye 500 ibaresini görürsen bil ki dış güçler hep dost. Başbuğ cikcik reisin oyunları hep. 40 kişiyle Çin sarayını basan Kürşat sanıyor kendini çakma başbuğumuz

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,291
16,855
113
Yusuf cikcik in yan hesabiymis. Bir yerde 40 kişiye 500 ibaresini görürsen bil ki dış güçler hep dost. Başbuğ cikcik reisin oyunları hep. 40 kişiyle Çin sarayını basan Kürşat sanıyor kendini çakma başbuğumuz
Karnı guruldayan vatandaşlar için üzücü haber. Oysa gece gördüm Yusufla ilgili görselleri profil fotosu bile yapmış adamlar.İnsanın düşebileceği son noktalar bunlar. Neyse biri gider bini gelir. Burada yusuflar bitmez.

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,408
16,424
113
İngiltere maçına korner girsem onda da 7 çıkmış. 30 oran yakalıyodum. Neyse sağlık olsun. Bugün korner günüymüş yine ama yakalayamadık @Shellac Kilit

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,827
37,867
113
Karnı guruldayan vatandaşlar için üzücü haber. Oysa gece gördüm Yusufla ilgili görselleri profil fotosu bile yapmış adamlar.İnsanın düşebileceği son noktalar bunlar. Neyse biri gider bini gelir. Burada yusuflar bitmez.
Sana mı dert oldu cıfcı kemal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...