- 17,291
- 16,855
- 113
Milletin açlıktan ağzı kokmuş şu Yusuf gelseydi de açları doyursaydı bari.Won be won
Milletin açlıktan ağzı kokmuş şu Yusuf gelseydi de açları doyursaydı bari.Won be won
Yine de güzel kupon olmuş bro eline sağlık bol şansBen de öyle gördüm 10 yazıyor ama bi ara 9 2 gösterdi geri aldı. Anlayacaz birazdan
Valla 10da kalmış püü 1.46 dan gitti kupon 🤣Yine de güzel kupon olmuş bro eline sağlık bol şans
Yusuf cikcik in yan hesabiymis. Bir yerde 40 kişiye 500 ibaresini görürsen bil ki dış güçler hep dost. Başbuğ cikcik reisin oyunları hep. 40 kişiyle Çin sarayını basan Kürşat sanıyor kendini çakma başbuğumuzMilletin açlıktan ağzı kokmuş şu Yusuf gelseydi de açları doyursaydı bari.
Karnı guruldayan vatandaşlar için üzücü haber. Oysa gece gördüm Yusufla ilgili görselleri profil fotosu bile yapmış adamlar.İnsanın düşebileceği son noktalar bunlar. Neyse biri gider bini gelir. Burada yusuflar bitmez.Yusuf cikcik in yan hesabiymis. Bir yerde 40 kişiye 500 ibaresini görürsen bil ki dış güçler hep dost. Başbuğ cikcik reisin oyunları hep. 40 kişiyle Çin sarayını basan Kürşat sanıyor kendini çakma başbuğumuz
Her yerde 8 2 yazıyo kanka misli yanlış girmiş boşa heyecan yaptıkMislide böyle
Aynen 8-2 gösteriyor sofaHer yerde 8 2 yazıyo kanka misli yanlış girmiş boşa heyecan yaptık
İlk etapta ben de böyle görmüştüm sonra düzenlediler. Bakalım belki doğrusu budur.Mislide böyle
Anasını satayım 8 2 olan bişeyi neye dayanarak 9 4 girerler trollükten başka bişey değil yeminle 😅 neyse kardo geçmiş olsunHer yerde 8 2 yazıyo kanka misli yanlış girmiş boşa heyecan yaptık
Düşme ha Ahmedİngiltere maçına korner girsem onda da 7 çıkmış. 30 oran yakalıyodum. Neyse sağlık olsun. Bugün korner günüymüş yine ama yakalayamadık @Shellac Kilit
Bu sofuoğlu mu ne vardı 30 kişi muhabbeti vardı o ne oldu reisİlk etapta ben de böyle görmüştüm sonra düzenlediler. Bakalım belki doğrusu budur.
Herşeyi geçte şu Arnavutluk 3 atar mı 2. YarıBu sofuoğlu mu ne vardı 30 kişi muhabbeti vardı o ne oldu reis
Sana mı dert oldu cıfcı kemalKarnı guruldayan vatandaşlar için üzücü haber. Oysa gece gördüm Yusufla ilgili görselleri profil fotosu bile yapmış adamlar.İnsanın düşebileceği son noktalar bunlar. Neyse biri gider bini gelir. Burada yusuflar bitmez.
Benim haberim yok valla bro ben olayın içinde de değilim. Yusufa yaptığı sinyali profil fotosu yapanlara sor. Benim işim olmadı Yusufla.Bu sofuoğlu mu ne vardı 30 kişi muhabbeti vardı o ne oldu reis
Yeni uyandım maçları bilmiyorum bakmam lazımHerşeyi geçte şu Arnavutluk 3 atar mı 2. Yarı
Cıfcı neSana mı dert oldu cıfcı kemal
Anladim atma diyorsun yaniYeni uyandım maçları bilmiyorum bakmam lazım
KöylüCıfcı ne