Aynen yaramaz adam bizden uzak olsun dostKansız kim geçen mamostenin konuda dağıtım yapan kansız mı
Aynen yaramaz adam bizden uzak olsun dostKansız kim geçen mamostenin konuda dağıtım yapan kansız mı
Adama borcun varsa ver laf söyletme dedik o kadar kumar borçu namus borcu dedik banamısın demediAynen yaramaz adam bizden uzak olsun dost
Ya durdururlarsa300 olmaz da 260a falan gidiyo durmazlarsa puhaha
Elendin o nasil laf ayip pauahUtah sen RAM bir malsın
Adam kör murraye 3 tane üçlük atar demiş bu adam nasıl kazansin233 gelmez yattik mk sinyale devam dostumuz Reşat var oda 10k parayi zara atıyor cildiracam artik pauha
Bizim borc olunca gözümüze uyku girmezdi dost gerek yok şimdi onun yüzünden gıybet edip günaha girmeye yüzüsune karşı da dedik para etmedi ne hali varsa görsün bizi alakadar etmezAdama borcun varsa ver laf söyletme dedik o kadar kumar borçu namus borcu dedik banamısın demedi
Ben ne yazdığımı bilmiyorum ki 😁Elendin o nasil laf ayip pauah
@KANSIZBizim borc olunca gözümüze uyku girmezdi dost gerek yok şimdi onun yüzünden gıybet edip günaha girmeye yüzüsune karşı da dedik para etmedi ne hali varsa görsün bizi alakadar etmez
Senin kupon gelmez yattınBizim borc olunca gözümüze uyku girmezdi dost gerek yok şimdi onun yüzünden gıybet edip günaha girmeye yüzüsune karşı da dedik para etmedi ne hali varsa görsün bizi alakadar etmez
Gitti mi 😁Kupon yatti geldim saymaya hadi atın ulan durmayın 😂 @ahmetcansarac61