Estağfurullah dost ne kizmasi bizim haddimize değil@Ahmo1993 uyusam kızmazsın dimi dost kupon zaten tutacak ahahaha
Varmisin Antepli iki k sına İDDAYA 😂😂Sacmeranto tehlikeli benim bildiğim sacmeranto vermez maçı
Reis harbi artık gelmesi lazım uykusuzlugumuza değsin artikMilletin bugun uykusu geldi. Benim gozlerde gidiyor. Çayda demlemedin ahmo😂
Daimon a ikişer k atalım kazanan alsın parayiSacmeranto tehlikeli benim bildiğim sacmeranto vermez maçı
Bence iddaaya girme sana yazık olur sacmerantoyu az buçuk tanıyorsam maçı bırakmaz Fox adamımVarmisin Antepli iki k sına İDDAYA 😂😂
Uyuyacaktim vazgectim. Ben cay koyuyom takip edelim gelsin kuponReis harbi artık gelmesi lazım uykusuzlugumuza değsin artik
Mıamı golden macı var ızlemeden yatılırmıReis harbi artık gelmesi lazım uykusuzlugumuza değsin artik
Takip edemicem ondan dolayı dost gelicek ama bu kupon eminim ondanEstağfurullah dost ne kizmasi bizim haddimize değil
Ben kalkamıyorum sigara rakı cigara derken mayistikUyuyacaktim vazgectim. Ben cay koyuyom takip edelim gelsin kupon
Gel işte girelim iddiasına ikişer k atalım Ömer'e yada admine kazanan alsın sipalileriBence iddaaya girme sana yazık olur sacmerantoyu az buçuk tanıyorsam maçı bırakmaz Fox adamım
Yok yokmuş sendede 😂Ben kalkamıyorum sigara rakı cigara derken mayistik
Bu deilde diğeri gelse efsane olur çokta güzel gidiyor 10 k ilaç olurTakip edemicem ondan dolayı dost gelicek ama bu kupon eminim ondan
Çevremiz kötü diyelim dost 😂😂Yok yokmuş sendede 😂
Buz hokeyinden kaybetmeseydim yemin ederim girerdim ama para iyice düştü morel gitti yoksa sacmeranto hayatta vermez macı NBA 'yi az buçuk tanıyorsamGel işte girelim iddiasına ikişer k atalım Ömer'e yada admine kazanan alsın sipalileri
Paolu bı gelmelı orda takım ustlerı can sıkıcı oluyo bazenBu deilde diğeri gelse efsane olur çokta güzel gidiyor 10 k ilaç olur