- 34,546
- 19,157
- 113
Diğer kupon baya zoruma gitti ya gel o kadar maç tuttur 3 oran gelsin 100 oranlık kupon gelen maçtan gitsinBencede Memphis şaşmaz goldenda da 2.per 65 70 arası çıkmaz mı![]()
Diğer kupon baya zoruma gitti ya gel o kadar maç tuttur 3 oran gelsin 100 oranlık kupon gelen maçtan gitsinBencede Memphis şaşmaz goldenda da 2.per 65 70 arası çıkmaz mı![]()
Sorma aga ya baktım çok kötü yatmışDiğer kupon baya zoruma gitti ya gel o kadar maç tuttur 3 oran gelsin 100 ormanlık kupon gelen maçtan gitsin
Kleberın sacma ucluklerıDiğer kupon baya zoruma gitti ya gel o kadar maç tuttur 3 oran gelsin 100 ormanlık kupon gelen maçtan gitsin
Ya onu geçtim daha uzatmadan 4 sayı onde hücum sende 3 dk bile yok valla o gelseydi onkupon gelirdi 12 k geliyorduKleberın sacma ucluklerı![]()
Cok yazık oldu vallaYa onu geçtim daha uzatmadan 4 sayı onde hücum sende 3 dk bile yok valla o gelseydi onkupon gelirdi 12 k geliyordu
Oyle gozukuyor ayni sikinti bdnede var.20liralik uefa kuponu yaptim 30 oran sadece psv usten yatti yoksa sermaye olckdiNBA'de para vardı bugün sermaye yoktu amk