- 470
- 179
- 43
10
Ha yaşa ama bize dokanma 😎😎Hooddakilere az bile yaptiklarim. Bu piyasanın en aciz insanlarinin toplandigi forum orasi elimden gelseydi daha cok yara verirdim oraya birader
Sıkıntı yok dost2 sene sonra geri dondum kumara bu forum iyi sistem kurallar belli kimse kimsenin hakkinada giremiyo kimse dalkavukculukta yapamiyo. Neyse rolu bozmiyalim bana bisey diyecegi olan ozelden yazsin konuyu kirletmiyelim
Neyse bişey demeyeceğim anlamazsın hırsızda ne olursan ol ortam kötü bile olsa birr yerden anana bacina sovdurerekk çıkma beni alakadarr etmez senin karakterin senin yaşamınHooddakilere az bile yaptiklarim. Bu piyasanın en aciz insanlarinin toplandigi forum orasi elimden gelseydi daha cok yara verirdim oraya birader
Kimseye dokunma niyetim yok, orda bana dokundular bende onlara dokundum, arkamdan bisey diyenler konuyu bilmeden yaptigim eylemler icin konusuyo neyse knk basket saycamHa yaşa ama bize dokanma 😎😎
Senide biliyorim ben gelipte sen boyle boylesin demiyorim o yuzden beni yoksay kimseyle bu konulara gormiycem farkindaysan bisey yapinca yara verebiliyrum formumuzda kurallara uygun takilalaim muhalefete gerek tınne bıraderNeyse bişey demeyeceğim anlamazsın hırsızda ne olursan ol ortam kötü bile olsa birr yerden anana bacina sovdurerekk çıkma beni alakadarr etmez senin karakterin senin yaşamın