Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ahmo1993 / Kasa 50 Hedef 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,650
2,141
113
Bu. Golden statw 2.ceyreek özürlüsu galiba

Yesil34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
470
179
43
2 sene sonra geri dondum kumara bu forum iyi sistem kurallar belli kimse kimsenin hakkinada giremiyo kimse dalkavukculukta yapamiyo. Neyse rolu bozmiyalim bana bisey diyecegi olan ozelden yazsin konuyu kirletmiyelim

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,157
113
2 sene sonra geri dondum kumara bu forum iyi sistem kurallar belli kimse kimsenin hakkinada giremiyo kimse dalkavukculukta yapamiyo. Neyse rolu bozmiyalim bana bisey diyecegi olan ozelden yazsin konuyu kirletmiyelim
Sıkıntı yok dost

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,650
2,141
113
Hooddakilere az bile yaptiklarim. Bu piyasanın en aciz insanlarinin toplandigi forum orasi elimden gelseydi daha cok yara verirdim oraya birader
Neyse bişey demeyeceğim anlamazsın hırsızda ne olursan ol ortam kötü bile olsa birr yerden anana bacina sovdurerekk çıkma beni alakadarr etmez senin karakterin senin yaşamın

Yesil34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
470
179
43
Neyse bişey demeyeceğim anlamazsın hırsızda ne olursan ol ortam kötü bile olsa birr yerden anana bacina sovdurerekk çıkma beni alakadarr etmez senin karakterin senin yaşamın
Senide biliyorim ben gelipte sen boyle boylesin demiyorim o yuzden beni yoksay kimseyle bu konulara gormiycem farkindaysan bisey yapinca yara verebiliyrum formumuzda kurallara uygun takilalaim muhalefete gerek tınne bırader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...