Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Ahmo1993 / Sürpriz NBA

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,528
100,125
113
Ulan millet 700 lira cekiyo siteler öyle hızlı böyle hızlı paylaşıyor işte kumarin pencesine düşen Z kuşağı paylasmlari

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
35 1.50 burdan yatmaz artık heralde

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,157
113
Leonard coştu 11 sayi

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,528
100,125
113
Uzun zamandır aklımdaki yorum valla.Adam bir siteyi satirlarca övüp duruyor sonra bi öğreniyorum maximum 230 lira çekmiş siteden
Bazı siteler bunu yazıp paylascan öyle çekim paylaş alabilirsin diyo
Kaliteli ekibi hızlı çekimleri bilmem ne Twitter'da reklam yaptiriyo bilmeyen şahsi hesabında paylaşıp reklamdan yiyo cezayı var öyle bir arkadaş polis aramış paylaşımdan dolayi

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,035
51,015
113
Lamnnnndkejdkekkdkr kendi kendime kahkaha attım bak yeminle dinleyin bak okuyun bunu ben küçüktüm işte 15 yaş fslan deli anıl diye bir çocuk vardı karsisinds salata yerseniz kosturuyordu tiki varmış bunun biz bununla deredibi diye bir yere indik işte şu dağ çileği mi ne varya onlardan topluyoruz 20 metre ileride de sera var ben dedim gidip şunu biraz kiskirtayim seradan hıyar aldım diendiwjdikwkdkekdkekdiiwdi neyse gittmm bu cileklri yerken karşısında yemeye başladım bu başladı beni koşturmaya djnekdjwkdke neyse işte baya koştuk yorulduk awncocu birde bu yorulmak bilmiyor deli gücü var bunda ulan yer camurmus jdsjkdkskdkskd bu pic düştü yere kaydı 2 metre yüksekten aşağıya düştü kdkskxkkekde yer full balçık altına don giymemiş pantolonun bütün balçık gtne girdi bunun İSJWKDKWODKKWKDKWJSJSJSJWJDJWKDKEKDJEK ALLAHİM GULMKETEN OLUYORUM sonra başladı ağlamaya annesini çağırdım hala yatıyor yerde idjeodkeodkeodkeofkoekdieodkekdn off cildiriyorurkkmn

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,157
113
Bazı siteler bunu yazıp paylascan öyle çekim paylaş alabilirsin diyo
Kaliteli ekibi hızlı çekimleri bilmem ne Twitter'da reklam yaptiriyo bilmeyen şahsi hesabında paylaşıp reklamdan yiyo cezayı var öyle bir arkadaş polis aramış paylaşımdan dolayi
20 frebet için ceza gelenler var

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
Leonard sıkıntı ya top kullanmıyor 3 defa kullandı sadece ikisini atti
Takımın en skoreri o şuan ikinci yarı mecbur ona daha çok yönelirler o da essek değilse 10 sayı daha atar. Doncic son maçında da New Yorka 60 atmıştı umarım o ritim bozulmaz

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,157
113
Takımın en skoreri o şuan ikinci yarı mecbur ona daha çok yönelirler o da essek değilse 10 sayı daha atar. Doncic son maçında da New Yorka 60 atmıştı umarım o ritim bozulmaz
Houstona bağlı biraz iyi oynarsa doncic çok atar