- 90,539
- 100,136
- 113
Ulan millet 700 lira cekiyo siteler öyle hızlı böyle hızlı paylaşıyor işte kumarin pencesine düşen Z kuşağı paylasmlari
Uzun zamandır aklımdaki yorum valla.Adam bir siteyi satirlarca övüp duruyor sonra bi öğreniyorum maximum 230 lira çekmiş sitedenUlan millet 700 lira cekiyo siteler öyle hızlı böyle hızlı paylaşıyor işte kumarin pencesine düşen Z kuşağı paylasmlari
Napsinlar onlarda bizim yolumuzdan devam ediyorlar kısa yoldan para kazanma yollariUlan millet 700 lira cekiyo siteler öyle hızlı böyle hızlı paylaşıyor işte kumarin pencesine düşen Z kuşağı paylasmlari
Bazı siteler bunu yazıp paylascan öyle çekim paylaş alabilirsin diyoUzun zamandır aklımdaki yorum valla.Adam bir siteyi satirlarca övüp duruyor sonra bi öğreniyorum maximum 230 lira çekmiş siteden
20 frebet için ceza gelenler varBazı siteler bunu yazıp paylascan öyle çekim paylaş alabilirsin diyo
Kaliteli ekibi hızlı çekimleri bilmem ne Twitter'da reklam yaptiriyo bilmeyen şahsi hesabında paylaşıp reklamdan yiyo cezayı var öyle bir arkadaş polis aramış paylaşımdan dolayi
Öyle valla20 frebet için ceza gelenler var
Leonard sıkıntı ya top kullanmıyor 3 defa kullandı sadece ikisini attiDoncic en son houstona 50 atmıştı geçen gün
Takımın en skoreri o şuan ikinci yarı mecbur ona daha çok yönelirler o da essek değilse 10 sayı daha atar. Doncic son maçında da New Yorka 60 atmıştı umarım o ritim bozulmazLeonard sıkıntı ya top kullanmıyor 3 defa kullandı sadece ikisini atti
Houstona bağlı biraz iyi oynarsa doncic çok atarTakımın en skoreri o şuan ikinci yarı mecbur ona daha çok yönelirler o da essek değilse 10 sayı daha atar. Doncic son maçında da New Yorka 60 atmıştı umarım o ritim bozulmaz
Aynen Houston ne kadar çok maça tutunursa doncic de maç sonuna kadar oyunda kalır.Gidip de 3.perde 30-40 fark yerse son per doncici oynatmazlarHoustona bağlı biraz iyi oynarsa doncic çok atar
İyi başladı doncic ama çok yorgun gözüküyorAynen Houston ne kadar çok maça tutunursa doncic de maç sonuna kadar oyunda kalır.Gidip de 3.perde 30-40 fark yerse son per doncici oynatmazlar
Aynen doncic 8 kawhi hala 15İyi başladı doncic ama çok yorgun gözüküyor
Doncicde durduAynen doncic 8 kawhi hala 15