- 8,955
- 5,743
- 113
ARKADASLAR AILE DESTEGI IPTAL OLAN VARMI BUGUN BEMIMKI REDDEDILDI YAZIYOR AYNI DIRUMU YASAYAN VARMI TEKRAR BASVURUDA YAPAMIYORUM
Benim iptal olmuştu tekrar baslatirdilar geçen ay 15 aldım bitenlerin tekrar yenileniyor biliyorumARKADASLAR AILE DESTEGI IPTAL OLAN VARMI BUGUN BEMIMKI REDDEDILDI YAZIYOR AYNI DIRUMU YASAYAN VARMI TEKRAR BASVURUDA YAPAMIYORUM
Reis bende reddedildi feshedildi muhtaç olmama nedeni yazıyor tekrar başvuru yaptığımda aile desteğe başvurmak istiyormusunuz diyor evet işaretlenmiyorBenim iptal olmuştu tekrar baslatirdilar geçen ay 15 aldım bitenlerin tekrar yenileniyor biliyorum
Nezaman iptal oldu reis neyaziyordu pekiBenim iptal olmuştu tekrar baslatirdilar geçen ay 15 aldım bitenlerin tekrar yenileniyor biliyorum
Vala bilmiyorumki benimde yılım doldu iptal ettiler sonra tekrar yardıma başvurdum aile destek çıkmıyordu bana 10 gün sonra baktım tekrar başlatmislar senin ne zaman bittiReis bende reddedildi feshedildi muhtaç olmama nedeni yazıyor tekrar başvuru yaptığımda aile desteğe başvurmak istiyormusunuz diyor evet işaretlenmiyor
Reddedildi yazıyordu GSS yazıyordu anlamadım kendi kendine tekrar yenilendiNezaman iptal oldu reis neyaziyordu peki
Benim gecen aya kadar devam ediyordu eve geldim.isten bir bakıyım.dedim.iptal edildi yazmışlar bugünVala bilmiyorumki benimde yılım doldu iptal ettiler sonra tekrar yardıma başvurdum aile destek çıkmıyordu bana 10 gün sonra baktım tekrar başlatmislar senin ne zaman bitti
Yılın geçen ay doldu değil mi tekrar başlatırlar bu ay 15 kadar yolu varBenim gecen aya kadar devam ediyordu eve geldim.isten bir bakıyım.dedim.iptal edildi yazmışlar bugün
Tekrar başlatırlar benimde öyle oldu yılın dolmuştur diye öyle oluyor bu ay tekrar alırsın istersende bir kuruma gitReddedildi feshedildi muhtaç olmama nedeni yazıyor reis
Aynen benimki de öyleARKADASLAR AILE DESTEGI IPTAL OLAN VARMI BUGUN BEMIMKI REDDEDILDI YAZIYOR AYNI DIRUMU YASAYAN VARMI TEKRAR BASVURUDA YAPAMIYORUM
Bu sigortası olmayan çocuğu olan kişilere devlet yardım veriyor 1150 TL ile 1650 TL arası değişiyor çocuk başına göreBuna başvuru varmı varsa nerden yapiliyor ne veriyorlar detaylı yazabilecek varmı
Benim geçen ay iptal etmişlerdi tekrar baslatilar elektrik devam ediyorAynen benimki de öyle
Hem aile desteği hem de elektrik desteği iptal etmişler
Başvuru sayfası hangisi e devletteBu sigortası olmayan çocuğu olan kişilere devlet yardım veriyor 1150 TL ile 1650 TL arası değişiyor çocuk başına göre
Evli dar gelirli kişilereBu desteği kime neye göre veriyorlar?