Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aile Destek

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,957
5,743
113
Benim dün iptal etmişler elektrik devam ediyor ama reddedildi feshedildi yazıyor muhtaç olmama nededi yazıyor

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,957
5,743
113
Bizim vergiler nasıl adamlara gidiyor tövbe tövbe muhtaç adam keyfi kumar oynuyor birde
Nediyon sen kardeş kumar oynuyormuşum evet oynuyorum bende senin gibi ben kumarı zevkine oynamıyorum gecinemedigim için oynuyorum ayrıca depremzedeyim benim neler yaşadığımı çektiğimi sen biliyormusun senin altın kuru galiba emin ol çoğu kişi kumarı zevkine oynamıyor burda hayat şartları çok zor malesef

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,213
10,945
113
Sen surıyeye Verilenlere Git laf et once
Onlar apayrı bi dünya zaten saymıyorum bile ama bizim insanımız bari böyle yapmasın ya yazık gerçekten ihtiyacı olmadığını bal gibi biliyoruz adam 1.500 yardım alıp siteye 500 atıyorsa bu nasıl muhtaçlık yazık gunah

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Onlar apayrı bi dünya zaten saymıyorum bile ama bizim insanımız bari böyle yapmasın ya yazık gerçekten ihtiyacı olmadığını bal gibi biliyoruz adam 1.500 yardım alıp siteye 500 atıyorsa bu nasıl muhtaçlık yazık gunah
bu ulkede herkez Vergi Veriyor hemde fazla fazla kumar konusuna gelırse Dısarıda yolda yururken bıle bonanza dede sesi Duyuyoruz yanı artık ıs ısten gectı adamın elıne 3 kurus gecse kumarda katlarım havasına gırıp atıyor bu devletın verdıgı yardımdada aynı yolda buldugu parada da aynı aldıgı maasdada aynı bu duruma getırenlerı bı sorgulamak lazım ılk once devletin verdigi yardımı kumara atanları degil

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,213
10,945
113
Nediyon sen kardeş kumar oynuyormuşum evet oynuyorum bende senin gibi ben kumarı zevkine oynamıyorum gecinemedigim için oynuyorum ayrıca depremzedeyim benim neler yaşadığımı çektiğimi sen biliyormusun senin altın kuru galiba emin ol çoğu kişi kumarı zevkine oynamıyor burda hayat şartları çok zor malesef
Ya dostum depremzedesin tamamda suan hayattasın ve sağlığın yerindeyse Farklı şehire geçip iş bulabilirsin yeni bir hayat kurabilirsin öğrencilik yaparken çay ocağında çakışıp kira çıkardım ben zorluk anlatma çünkü bahane hayat pahalı ekonomi bok fakat tüm mal varlığını kaybetmiş olsan dahi çık gel bu tarafa ben iş bulayım sana düzenini kur

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,213
10,945
113
bu ulkede herkez Vergi Veriyor hemde fazla fazla kumar konusuna gelırse Dısarıda yolda yururken bıle bonanza dede sesi Duyuyoruz yanı artık ıs ısten gectı adamın elıne 3 kurus gecse kumarda katlarım havasına gırıp atıyor bu devletın verdıgı yardımdada aynı yolda buldugu parada da aynı
Bence yanlış bir şey çünkü gerçekten bu kontenjanla verilebilen bir şey gerçekten ihtiyacı olan yaşlı birileri alamıyor olabilir bu yardımı başkasından sıra gelmediği için ne bileyim

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Bence yanlış bir şey çünkü gerçekten bu kontenjanla verilebilen bir şey gerçekten ihtiyacı olan yaşlı birileri alamıyor olabilir bu yardımı başkasından sıra gelmediği için ne bileyim
devlet krıterlerıne uyan herkeze verıyor bu yardımı ben tanıdıklarıma bıle edevletten basvuru yapıyorum elımden geldıgınce alamıyan varmıdır gercekten vardır ona bısey dıyemem ahlakı konudan bkarsak dogru dedigin fakat Suan ulke ahlakı degerler pekde onem verilmiyor herkez paraya bakıyo

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,213
10,945
113
devlet krıterlerıne uyan herkeze verıyor bu yardımı ben tanıdıklarıma bıle edevletten basvuru yapıyorum elımden geldıgınce alamıyan varmıdır gercekten vardır ona bısey dıyemem ahlakı konudan bkarsak dogru dedigin fakat Suan ulke ahlakı degerler pekde onem verilmiyor herkez paraya bakıyo
Ne bileyim ya umarım yakında para için birbirinin kafasını kesen komşular görmeyiz

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Ne bileyim ya umarım yakında para için birbirinin kafasını kesen komşular görmeyiz
Cok yakında goruceksın dahada beter olucak Cunku oyle bır duruma geldıkı durumlar kımse tepkı vermıyor ne olursa olsun tepki yok

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,806
7,465
113
Merhaba birşey soracağım 🙏Bu nakdi yardım yatmış hesabıma aktar dedim PTT ödemelerinden.Simdi baktığımda PTT ödemelerinde gözükmüyor ama hesabimada gelmemiş.Sosyal yardıma bakıyorum ödeme devam ediyor yazıyor.bu tam ne anlama geliyor.Bankaya borcum da var el koyma şansı var mı 🤔🙏

Vurguncu4141

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
513
227
43
Merhaba birşey soracağım 🙏Bu nakdi yardım yatmış hesabıma aktar dedim PTT ödemelerinden.Simdi baktığımda PTT ödemelerinde gözükmüyor ama hesabimada gelmemiş.Sosyal yardıma bakıyorum ödeme devam ediyor yazıyor.bu tam ne anlama geliyor.Bankaya borcum da var el koyma şansı var mı 🤔🙏
Sabah yatar 10 gibi nekadar alıyon sen

Akbal078

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
727
181
43
Ben başvurdum vakıfa iletildi diyordu 1 hafta sonra bi anda başvuru kayboldu hiç bi şekilde çıkmadı biyerde reddedildi bile yazmıyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,536
62,591
113
Bro daha yatali 10 gun oldu sana bidahami yatti yoksa 10 gun oncekindenmi bahsediyosn

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,806
7,465
113
Bro daha yatali 10 gun oldu sana bidahami yatti yoksa 10 gun oncekindenmi bahsediyosn
Hayır turkiye desteği aldıktan sonra her ay nakdi yardıma başvuru yapıyorum bazı ay vermiyor bir daha ki aya veriyor.Nakdi yardım bu bana 1000 yatıyor başvuru yaptığımda ama Türkiye aile destekle ödemelerini aynı hafta icine denk getirirsen kabul etmiyor yeni yardım aldınız diyor 🙏Alıyorsun sandım

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,620
18,985
113
Dostlar pek anlamiyorum 5 6 ay once isyerinden arkadas solemisdi ole deneyeyim diye ptt gittim faturayi verdim odendi tmm dedi bi kerelik demisdi isyerindeki arkadas. Simdi bakdimda devam yaziyor yani faturayi gotursek odenirmi

Ekli dosyalar