- 18,458
- 3,350
- 113
Sen rolcüleri geçen role göre seç kral ahahaj. Diğer maçlara kadar buralar dolar 😂Diğer iki maç 21:45miş
Sen rolcüleri geçen role göre seç kral ahahaj. Diğer maçlara kadar buralar dolar 😂Diğer iki maç 21:45miş
usta kumarcı bilirki bu joker bet frebeti bozulmazkuponu boz tek adım atalım hikmetle bölüşürüz kırıntıları
hee işin rengi değişti kazanırsa 1k alırız o zaman adam başıusta kumarcı bilirki bu joker bet frebeti bozulmaz
Maks 5k çekim galibahee işin rengi değişti kazanırsa 1k alırız o zaman adam başı
eşek değilse yapar kardeşim benimhee işin rengi değişti kazanırsa 1k alırız o zaman adam başı
çorumla işimiz yok dostÇorum 2 oldu hayırlı olsun
Bana 500 fazla bile yeter ki dağıtalımeşek değilse yapar kardeşim benim
işte aradığım konu sahibi şeyi zengin gönlüBana 500 fazla bile yeter ki dağıtalım
Afiyet olsun maç saatinde buradayızBen bi demlik çay içmeye gidiyorum avmye maç saatinde görüşürüz dostlar
tamam mutlaka tuvalete falan gidincede haber ver merak ederizBen bi demlik çay içmeye gidiyorum avmye maç saatinde görüşürüz dostlar
En son 19.53tamam mutlaka tuvalete falan gidincede haber ver merak ederiz
adamın avmde çay içecek parası bile var. hikmetle bugun hayatta kalmak için gerekli su ve yemek muhabbetini yaptıktamam mutlaka tuvalete falan gidincede haber ver merak ederiz
brugge 3 usg 4 oldu rahat ol artık wonBaşlığı da düzelttik nasıl olmuş
Su ve Kuru ekmek demek istedin galiba😂adamın avmde çay içecek parası bile var. hikmetle bugun hayatta kalmak için gerekli su ve yemek muhabbetini yaptık
sen yak onlar yakmasın dostBaşlığı da düzelttik nasıl olmuş