- 155,397
- 193,163
- 113
huzur kaçıyorlar ise önemi yokturOzelden ileticem ama banlamayin cunku sevilen kisiler burda.
özelden yazz dostum
Bakalım hemen
huzur kaçıyorlar ise önemi yokturOzelden ileticem ama banlamayin cunku sevilen kisiler burda.
Adam ya beni 2 kere şutladın hak ettik ama kötü huylu forumun huzurunu bozanlarıda es geçmemek lazımkim onlar dostlar
kul adlarını iletir misin
hepsini gönderelim
Ooo günaydın kardesım geç tanışmışsın o tip insanlarla 😂@Shellac bir daha roll acmiyorum dostum bu foruma en ufak katki yapilmaz boyle kullanicilar oldugu surece, her konuda trilyon sahibiyim sanki de millete aciklama yapmak zorunda kaliyoruz. Acliktan ölsek kimseden talep ettigimiz bisey yok biz kimseyi kirmak istemedigimiz icin herkes yaziyo hem moralimi bozuyo hem de heves flan kalmiyo. Kardesim herkesin durumu belli paraniz yoksa oynamayin bakın biz de olmayinca sessizce kenarda bekliyoruz. Kumar oynayan adama kumari sırasında birsey talep edilmez racon nedir bilmiyosunuz. Daha kupon gelmeden 6 kisi mesaj atti. Ben sizden bisey talep mi ettim bugune kadar da size olumsuz cevap verdigimde sanki cebinizdeki parayi calmisim gibi bos bos konusuyosunuz. Alisverisim olan dostlarim belli o adamlar bisey talep etmiyo hic tanimadigim kisiler moral flan birakmiyo.
Bende isterimOzelden ileticem ama banlamayin cunku sevilen kisiler burda.
bazen konu açınca kaybediyor yinede yazıyorlar zaten kaybetmişim ne atayım sanaBen dedim daha öncede 50 kazandım aynı gün 50 kaybettim dedim 20 tanne mesaj açım 1 k at diye herkes para istiyor ya kazandım kaybettim diyorum açım diyorlar yok diyorum hayla ısrar ediyorlar açsan 100 200 istersin ben 500 atardim utanmadan 1k istiyorlar hepsinin engelleyin
Yav zaten ben kaybetmişm moralim bozuk adamlar hiç utanmıyor da yav nasıl bu kadar dusebilirsin anlamıyorumbazen konu açınca kaybediyor yinede yazıyorlar zaten kaybetmişim ne atayım sana
Hay anasını banlanacaz şimdi durduk yere niye ifşa ediyosun be kardeşimOzelden ileticem ama banlamayin cunku sevilen kisiler burda.
Akına iban için mesajı herkese açtım kapatmayı unutmuşum hemen bana da birisi dilendi kaç senedir burdayım kimseyle böyle bir şey yaşamadım herkesten her şeyi isteyecek kadar nasıl bir özgüven sahibi bu arkadaşlar?huzur kaçıyorlar ise önemi yoktur
özelden yazz dostum
Bakalım hemen
40 yılın başı çekiliş çıktı o da süratle gitti @LordVoldemort çekilişi baştan alalım mi hahhss@tahir1603 Bu adamı banlayın çekilişten 500₺ çıktı hemen safları terk etti hemen seriden ban yemesi gerekiyor bu zat-ı muhterem arkadaşımızın 🫣
Sinyalllll ölmezzzz arkandayım kardeşim devam40 yılın başı çekiliş çıktı o da süratle gitti @LordVoldemort çekilişi baştan alalım mi hahhss
Çekimde pürüz var kanka özele gel heleelel40 yılın başı çekiliş çıktı o da süratle gitti @LordVoldemort çekilişi baştan alalım mi hahhss
Knk burda ol bir duşa gircem gelcem bi roll yapalım.40 yılın başı çekiliş çıktı o da süratle gitti @LordVoldemort çekilişi baştan alalım mi hahhss
Dmcileri, talepcileri yoksay gitsin.@Shellac bir daha roll acmiyorum dostum bu foruma en ufak katki yapilmaz boyle kullanicilar oldugu surece, her konuda trilyon sahibiyim sanki de millete aciklama yapmak zorunda kaliyoruz. Acliktan ölsek kimseden talep ettigimiz bisey yok biz kimseyi kirmak istemedigimiz icin herkes yaziyo hem moralimi bozuyo hem de heves flan kalmiyo. Kardesim herkesin durumu belli paraniz yoksa oynamayin bakın biz de olmayinca sessizce kenarda bekliyoruz. Kumar oynayan adama kumari sırasında birsey talep edilmez racon nedir bilmiyosunuz. Daha kupon gelmeden 6 kisi mesaj atti. Ben sizden bisey talep mi ettim bugune kadar da size olumsuz cevap verdigimde sanki cebinizdeki parayi calmisim gibi bos bos konusuyosunuz. Alisverisim olan dostlarim belli o adamlar bisey talep etmiyo hic tanimadigim kisiler moral flan birakmiyo.
Basketsipor kurtar tekneyi akın kankam ucundan döndü,@Shellac kral bura açık kalsa olur mu burdan roll devam etcem sana zahmet