Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 | Kasa 1K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,109
32,706
113
@Shellac bir daha roll acmiyorum dostum bu foruma en ufak katki yapilmaz boyle kullanicilar oldugu surece, her konuda trilyon sahibiyim sanki de millete aciklama yapmak zorunda kaliyoruz. Acliktan ölsek kimseden talep ettigimiz bisey yok biz kimseyi kirmak istemedigimiz icin herkes yaziyo hem moralimi bozuyo hem de heves flan kalmiyo. Kardesim herkesin durumu belli paraniz yoksa oynamayin bakın biz de olmayinca sessizce kenarda bekliyoruz. Kumar oynayan adama kumari sırasında birsey talep edilmez racon nedir bilmiyosunuz. Daha kupon gelmeden 6 kisi mesaj atti. Ben sizden bisey talep mi ettim bugune kadar da size olumsuz cevap verdigimde sanki cebinizdeki parayi calmisim gibi bos bos konusuyosunuz. Alisverisim olan dostlarim belli o adamlar bisey talep etmiyo hic tanimadigim kisiler moral flan birakmiyo.
Ooo günaydın kardesım geç tanışmışsın o tip insanlarla 😂

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,965
1,424
113
Ben dedim daha öncede 50 kazandım aynı gün 50 kaybettim dedim 20 tanne mesaj açım 1 k at diye herkes para istiyor ya kazandım kaybettim diyorum açım diyorlar yok diyorum hayla ısrar ediyorlar açsan 100 200 istersin ben 500 atardim utanmadan 1k istiyorlar hepsinin engelleyin

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,690
12,664
113
Ben dedim daha öncede 50 kazandım aynı gün 50 kaybettim dedim 20 tanne mesaj açım 1 k at diye herkes para istiyor ya kazandım kaybettim diyorum açım diyorlar yok diyorum hayla ısrar ediyorlar açsan 100 200 istersin ben 500 atardim utanmadan 1k istiyorlar hepsinin engelleyin
bazen konu açınca kaybediyor yinede yazıyorlar zaten kaybetmişim ne atayım sana

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,121
2,542
113
huzur kaçıyorlar ise önemi yoktur
özelden yazz dostum
Bakalım hemen
Akına iban için mesajı herkese açtım kapatmayı unutmuşum hemen bana da birisi dilendi kaç senedir burdayım kimseyle böyle bir şey yaşamadım herkesten her şeyi isteyecek kadar nasıl bir özgüven sahibi bu arkadaşlar?

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,121
2,542
113
@akin1996 Takılma sende ben açarım bi rolling yapcaz bişeyler canın sağolsun boşver.

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,834
17,869
113
@Shellac bir daha roll acmiyorum dostum bu foruma en ufak katki yapilmaz boyle kullanicilar oldugu surece, her konuda trilyon sahibiyim sanki de millete aciklama yapmak zorunda kaliyoruz. Acliktan ölsek kimseden talep ettigimiz bisey yok biz kimseyi kirmak istemedigimiz icin herkes yaziyo hem moralimi bozuyo hem de heves flan kalmiyo. Kardesim herkesin durumu belli paraniz yoksa oynamayin bakın biz de olmayinca sessizce kenarda bekliyoruz. Kumar oynayan adama kumari sırasında birsey talep edilmez racon nedir bilmiyosunuz. Daha kupon gelmeden 6 kisi mesaj atti. Ben sizden bisey talep mi ettim bugune kadar da size olumsuz cevap verdigimde sanki cebinizdeki parayi calmisim gibi bos bos konusuyosunuz. Alisverisim olan dostlarim belli o adamlar bisey talep etmiyo hic tanimadigim kisiler moral flan birakmiyo.
Dmcileri, talepcileri yoksay gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...