- 26,898
- 12,842
- 113
ufff acılı acılı yerime de ye hahahaha3 lahmacun 1 ayran cekkk
ufff acılı acılı yerime de ye hahahaha3 lahmacun 1 ayran cekkk
Yunan tanrıları tersten sapladı bizeeşşek napıli
Sagol gardasim alistikGeçmişler olsunn
dostum bildr ya hiç uğraşma ayıptır yemin ediyorum kupon gelmeden böyle yapılmaz@Shellac bir daha roll acmiyorum dostum bu foruma en ufak katki yapilmaz boyle kullanicilar oldugu surece, her konuda trilyon sahibiyim sanki de millete aciklama yapmak zorunda kaliyoruz. Acliktan ölsek kimseden talep ettigimiz bisey yok biz kimseyi kirmak istemedigimiz icin herkes yaziyo hem moralimi bozuyo hem de heves flan kalmiyo. Kardesim herkesin durumu belli paraniz yoksa oynamayin bakın biz de olmayinca sessizce kenarda bekliyoruz. Kumar oynayan adama kumari sırasında birsey talep edilmez racon nedir bilmiyosunuz. Daha kupon gelmeden 6 kisi mesaj atti. Ben sizden bisey talep mi ettim bugune kadar da size olumsuz cevap verdigimde sanki cebinizdeki parayi calmisim gibi bos bos konusuyosunuz. Alisverisim olan dostlarim belli o adamlar bisey talep etmiyo hic tanimadigim kisiler moral flan birakmiyo.
Geçmiş olsun dostum@Shellac bir daha roll acmiyorum dostum bu foruma en ufak katki yapilmaz boyle kullanicilar oldugu surece, her konuda trilyon sahibiyim sanki de millete aciklama yapmak zorunda kaliyoruz. Acliktan ölsek kimseden talep ettigimiz bisey yok biz kimseyi kirmak istemedigimiz icin herkes yaziyo hem moralimi bozuyo hem de heves flan kalmiyo. Kardesim herkesin durumu belli paraniz yoksa oynamayin bakın biz de olmayinca sessizce kenarda bekliyoruz. Kumar oynayan adama kumari sırasında birsey talep edilmez racon nedir bilmiyosunuz. Daha kupon gelmeden 6 kisi mesaj atti. Ben sizden bisey talep mi ettim bugune kadar da size olumsuz cevap verdigimde sanki cebinizdeki parayi calmisim gibi bos bos konusuyosunuz. Alisverisim olan dostlarim belli o adamlar bisey talep etmiyo hic tanimadigim kisiler moral flan birakmiyo.
Sagolasin gardasimGeçmiş olsun dostum
Bol şans AkınBasarirsak 2 kisiye roll.. sponsor @Baskhetci27
Ya kanka benim durumum olsa yardimci olayim umursamam da garip insanlardostum bildr ya hiç uğraşma ayıptır yemin ediyorum kupon gelmeden böyle yapılmaz
kim onlar dostlar@Shellac bir daha roll acmiyorum dostum bu foruma en ufak katki yapilmaz boyle kullanicilar oldugu surece, her konuda trilyon sahibiyim sanki de millete aciklama yapmak zorunda kaliyoruz. Acliktan ölsek kimseden talep ettigimiz bisey yok biz kimseyi kirmak istemedigimiz icin herkes yaziyo hem moralimi bozuyo hem de heves flan kalmiyo. Kardesim herkesin durumu belli paraniz yoksa oynamayin bakın biz de olmayinca sessizce kenarda bekliyoruz. Kumar oynayan adama kumari sırasında birsey talep edilmez racon nedir bilmiyosunuz. Daha kupon gelmeden 6 kisi mesaj atti. Ben sizden bisey talep mi ettim bugune kadar da size olumsuz cevap verdigimde sanki cebinizdeki parayi calmisim gibi bos bos konusuyosunuz. Alisverisim olan dostlarim belli o adamlar bisey talep etmiyo hic tanimadigim kisiler moral flan birakmiyo.
Ozelden ileticem ama banlamayin cunku sevilen kisiler burda.kim onlar dostlar
kul adlarını iletir misin
hepsini gönderelim