- 23,987
- 24,971
- 113
Kanka burdayız da nasipsizlik bulaşmasın amanKnk burda ol bir duşa gircem gelcem bi roll yapalım.
Kanka burdayız da nasipsizlik bulaşmasın amanKnk burda ol bir duşa gircem gelcem bi roll yapalım.
Rezillik diz altına indi hahshsSinyalllll ölmezzzz arkandayım kardeşim devam
Hocam, selamın bu aralar nadide Cevher olduDmcileri, talepcileri yoksay gitsin.
hocamilk defa bu kadar uzun bir mesajını gördüm sakinleş istersen500 tl lik kupon yapmışsındır. Daha ilk adım 875 veriyordur. Yapışır bazilari, dm atar, iban gönderir, konuya yazar, dağıtım yok mu hadi dağıtım yap, beni de gör diye. Be ahmak bre geri zekali 850 nin neyini dağıtacak adam kafan basmıyor mu kredi mi çekip dağıtacak sana. Roll daha bitmeden kazanılmadan bakiye, hayali dağıtım planları yapıyor ruh hastaları.
Arif Efendi gibi mülayim bi adami bile sinirlendiriyorlar.,
Ve aleykümselam dostum hoş geldin arada selamını muhabbetini esirgeme bizdenHocam, selamın bu aralar nadide Cevher oldu
Biz mecliste yokluğunu değil, nazını okur olduk..
Alfabenin 29 harfiyle açıklama yaptırıyorlar adama vallahi yav.hocamilk defa bu kadar uzun bir mesajını gördüm sakinleş istersen
Est hoca, selam senden gelince meclise bereket iner. Biz de yokluğumuzu değil dostluğumuzu her daim sonsuz bildik cansın.Ve aleykümselam dostum hoş geldin arada selamını muhabbetini esirgeme bizden
Dostum Kemal kimseden para isteyecek insan değil reelden tanıdığım adam bu işin içinde bir yanlış anlaşılma var, şaşırdım bu duruma açıkçası yanlış reportlanmış olabilir mi ?
Hakan i bekliyordum Kemal ne alaka şaşırdım gerçekten. Babanin oğlu Kemal babasından bile para istememiştir diye biliyorum.Kemal kardeşimi yıllardır tanırım burda sırf bir kaç kişiye fazladan dokunmak için bile gereksiz roller açıp para kaybettiğine çok ça şahit oldum. Ben öyle gereksiz yere biri için o kadar uzun yazmam ama arkasından yanlış izlenim oluşmasını istemem. Zira Akın dostumda onu kastederek sitem ettiğini düşünmüyorum çünkü her ne kadar samimi olmasalar da Kemal'in tanıdığını düşünüyorum. Her şeye rağmen böyle şeylerin çok deşifre edilmesine karşıyım ben. İnsan düşer de kalkarda, bazen yazmam dediğin adama yazarken bulursun kendini. İki dostumuda sever sayarım, aralarında problemde yoktur
İmzamı atıyorum kardeşim akinin bahsettiği kişileri ben biliyorum Kemalle alakası yoktu piyango ona patladı @Kemal34 yalnız değildirKemal kardeşimi yıllardır tanırım burda sırf bir kaç kişiye fazladan dokunmak için bile gereksiz roller açıp para kaybettiğine çok ça şahit oldum. Ben öyle gereksiz yere biri için o kadar uzun yazmam ama arkasından yanlış izlenim oluşmasını istemem. Zira Akın dostumda onu kastederek sitem ettiğini düşünmüyorum çünkü her ne kadar samimi olmasalar da Kemal'in tanıdığını düşünüyorum. Her şeye rağmen böyle şeylerin çok deşifre edilmesine karşıyım ben. İnsan düşer de kalkarda, bazen yazmam dediğin adama yazarken bulursun kendini. İki dostumuda sever sayarım, aralarında problemde yoktur
Hakan dm den para istediğine hiç şahit olmadım @Hakan170 YanındayımHakan i bekliyordum Kemal ne alaka şaşırdım gerçekten. Babanin oğlu Kemal babasından bile para istememiştir diye biliyorum.
O zmn ne diyoruz #kemalinbanıkalksınİmzamı atıyorum kardeşim akinin bahsettiği kişileri ben biliyorum Kemalle alakası yoktu piyango ona patladı @Kemal34 yalnız değildir
Beni kendinle karıştırdin herhalde iftira atma sahte hocaHakan i bekliyordum Kemal ne alaka şaşırdım gerçekten. Babanin oğlu Kemal babasından bile para istememiştir diye biliyorum.
Shellaccc duý halkın sesiniiiO zmn ne diyoruz #kemalinbanıkalksın
Atmam zaten dostHakan dm den para istediğine hiç şahit olmadım @Hakan170 Yanındayım