Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 | Kasa 1K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,859
17,917
113
500 tl lik kupon yapmışsındır. Daha ilk adım 875 veriyordur. Yapışır bazilari, dm atar, iban gönderir, konuya yazar, dağıtım yok mu hadi dağıtım yap, beni de gör diye. Be ahmak bre geri zekali 850 nin neyini dağıtacak adam kafan basmıyor mu kredi mi çekip dağıtacak sana. Roll daha bitmeden kazanılmadan bakiye, hayali dağıtım planları yapıyor ruh hastaları.
Arif Efendi gibi mülayim bi adami bile sinirlendiriyorlar.,

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,798
12,785
113
500 tl lik kupon yapmışsındır. Daha ilk adım 875 veriyordur. Yapışır bazilari, dm atar, iban gönderir, konuya yazar, dağıtım yok mu hadi dağıtım yap, beni de gör diye. Be ahmak bre geri zekali 850 nin neyini dağıtacak adam kafan basmıyor mu kredi mi çekip dağıtacak sana. Roll daha bitmeden kazanılmadan bakiye, hayali dağıtım planları yapıyor ruh hastaları.
Arif Efendi gibi mülayim bi adami bile sinirlendiriyorlar.,
hocamilk defa bu kadar uzun bir mesajını gördüm sakinleş istersen

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,152
31,928
113
Kemal34
3 GÜN BANLANDIN
FORUM İÇİ PARA ALIŞVERİŞİ KESİNLİKLE İSTEMİYORUZ.
Dostum Kemal kimseden para isteyecek insan değil reelden tanıdığım adam bu işin içinde bir yanlış anlaşılma var, şaşırdım bu duruma açıkçası yanlış reportlanmış olabilir mi ?

Skrinar

şah şah şah dam dam dam ar ar ar Şahdamar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,706
1,832
113
Bol şans

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,932
27,202
113
Kemal kardeşimi yıllardır tanırım burda sırf bir kaç kişiye fazladan dokunmak için bile gereksiz roller açıp para kaybettiğine çok ça şahit oldum. Ben öyle gereksiz yere biri için o kadar uzun yazmam ama arkasından yanlış izlenim oluşmasını istemem. Zira Akın dostumda onu kastederek sitem ettiğini düşünmüyorum çünkü her ne kadar samimi olmasalar da Kemal'in tanıdığını düşünüyorum. Her şeye rağmen böyle şeylerin çok deşifre edilmesine karşıyım ben. İnsan düşer de kalkarda, bazen yazmam dediğin adama yazarken bulursun kendini. İki dostumuda sever sayarım, aralarında problemde yoktur

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,859
17,917
113
Kemal kardeşimi yıllardır tanırım burda sırf bir kaç kişiye fazladan dokunmak için bile gereksiz roller açıp para kaybettiğine çok ça şahit oldum. Ben öyle gereksiz yere biri için o kadar uzun yazmam ama arkasından yanlış izlenim oluşmasını istemem. Zira Akın dostumda onu kastederek sitem ettiğini düşünmüyorum çünkü her ne kadar samimi olmasalar da Kemal'in tanıdığını düşünüyorum. Her şeye rağmen böyle şeylerin çok deşifre edilmesine karşıyım ben. İnsan düşer de kalkarda, bazen yazmam dediğin adama yazarken bulursun kendini. İki dostumuda sever sayarım, aralarında problemde yoktur
Hakan i bekliyordum Kemal ne alaka şaşırdım gerçekten. Babanin oğlu Kemal babasından bile para istememiştir diye biliyorum.

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,987
24,971
113
İmzamı atıyorum kardeşim akinin bahsettiği kişileri ben biliyorum Kemalle alakası yoktu piyango ona patladı @Kemal34 yalnız değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...