- 23,946
- 24,944
- 113
Dedin bende inanmamistim ama benide etkisiz hale getirdin helalBen Akın açtığında ne dedim patlarsan ben varım rahatta kal dedim demi sen şahitsin bak
Dedin bende inanmamistim ama benide etkisiz hale getirdin helalBen Akın açtığında ne dedim patlarsan ben varım rahatta kal dedim demi sen şahitsin bak
adam dedi bende oradaydımBen Akın açtığında ne dedim patlarsan ben varım rahatta kal dedim demi sen şahitsin bak
Vur gel bekliyoruz 😀Hepiniz sağolun agalar kusurata bi masa tenisi vurup geleyim
Herhalde kara kaşıma kara gözüme değil kardeşim var bi 6 okka bizdede hahdhBugün senin günün 😀
akın şuanda güllü dinliyor efkardanBen Akın açtığında ne dedim patlarsan ben varım rahatta kal dedim demi sen şahitsin bak
Hadi bakalımHerhalde kara kaşıma kara gözüme değil kardeşim var bi 6 okka bizdede hahdh
Ooo olmadı buMasa tenisindrn de hiç anlamam
11 de bitiyor işte kolaydırMasa tenisindrn de hiç anlamam
Ama sayarımOoo olmadı bu
Aga pandemide izliyodum bunlarin maclari ben, bi lavuk kestirdim gozume tek kolu yoktu yenildi macta sonrakinde kesin yenilir diye girdim bunun rakibe kasayi, lavuk tek kolla icinden gecti digerinin orada biraktim ben deMasa tenisindrn de hiç anlamam
İyi yapmışsınAga pandemide izliyodum bunlarin maclari ben, bi lavuk kestirdim gozume tek kolu yoktu yenildi macta sonrakinde kesin yenilir diye girdim bunun rakibe kasayi, lavuk tek kolla icinden gecti digerinin orada biraktim ben de
biz olsak şimdi kayıp bonusu talep ediyordukama adam iyi tutturdu he güzel kasa topladı helal olsun
Skorda yükselttiama adam iyi tutturdu he güzel kasa topladı helal olsun
Kanka iki kişi seç 500₺ 500₺ gönder 1k sen rolling aç burdan da iki kişi daha seç ordan alırsan da o ikiliye atarsın kelle başı 250₺ kimsenin bir işine yaramaz yine siz bilirsinizKaç kisi seçeyim bu iş benlik değil normalde ama
Ondan roll açma sen hiç agabiz olsak şimdi kayıp bonusu talep ediyorduk
Masa tenisine oynamak yerine baskette periyot çift oyna daha mantıklıAga pandemide izliyodum bunlarin maclari ben, bi lavuk kestirdim gozume tek kolu yoktu yenildi macta sonrakinde kesin yenilir diye girdim bunun rakibe kasayi, lavuk tek kolla icinden gecti digerinin orada biraktim ben de