- 40,949
- 31,758
- 113
Ulan tahir jskdkdkdkr 😂😂Bana seç dedi seni seçer miyim sence
Ulan tahir jskdkdkdkr 😂😂Bana seç dedi seni seçer miyim sence
nora bonusu değiştirmiş zatenNora hariç alayı nobonus o da kapattı zaten
overthink yapıyor şuanTahir sen roll aç kanka iki adım at çık olurda batırdın diyelim sorun yok Akın da naptı öldü mü gelsin de fikir üretsin
Gelince yazar disardayim diyorduTahir sen roll aç kanka iki adım at çık olurda batırdın diyelim sorun yok Akın da naptı öldü mü gelsin de fikir üretsin
Roket vardı iyiydi bonusu onunNora hariç alayı nobonus o da kapattı zaten
Nora da bir gün çektim ertesi gün freebeti 3 kat çevirme çıkardılar betvakti zaten 3 defa çektik diye şutladı youcas malum o da paketNora hariç alayı nobonus o da kapattı zaten
Cihaz gelmesin dikkat et dmlereBana seç dedi seni seçer miyim sence
Yenileri çıkar site çok kankaNora da bir gün çektim ertesi gün freebeti 3 kat çevirme çıkardılar betvakti zaten 3 defa çektik diye şutladı youcas malum o da paket
Sakalının bam telini şey yapayım onun benGelince yazar disardayim diyordu
betgray kalmış 2 e 1 k veriyorNora da bir gün çektim ertesi gün freebeti 3 kat çevirme çıkardılar betvakti zaten 3 defa çektik diye şutladı youcas malum o da paket
Daha büyüğünü görürCihaz gelmesin dikkat et dmlere
Aç bana dm yi agaSakalının bam telini şey yapayım onun ben
Betvakti beni kayırıyor 11 çekim hala no bonus değil ilginç.Nora da bir gün çektim ertesi gün freebeti 3 kat çevirme çıkardılar betvakti zaten 3 defa çektik diye şutladı youcas malum o da paket
Ben hiç kullanmadan @snnemre şutlatti bizi sagolsun hshdhdBetvakti beni kayırıyor 11 çekim hala no bonus değil ilginç.
Kimse üstüne almasın da işin makarasındayım en son dmyi akına açtım hemen biri 500 gayme istedi hemen aç kapa yapalım o zamanAç bana dm yi aga
3 kişinin hesaptan çekim yaptım 2 si ilk çekimde nb oldu biri hala hayatta ahsjdkdfBen hiç kullanmadan @snnemre şutlatti bizi sagolsun hshdhd
Millet aç bı boşluk arıyorlarKimse üstüne almasın da işin makarasındayım en son dmyi akına açtım hemen biri 500 gayme istedi hemen aç kapa yapalım o zaman
akın en son ondan rest çekti birdaha girmedi foruma hahahaKimse üstüne almasın da işin makarasındayım en son dmyi akına açtım hemen biri 500 gayme istedi hemen aç kapa yapalım o zaman
Hahahahs yeni gördüm kapalı olduğunuKimse üstüne almasın da işin makarasındayım en son dmyi akına açtım hemen biri 500 gayme istedi hemen aç kapa yapalım o zaman