- 5,024
- 1,227
- 113
Tebrikler
Maçta 3 sarı kart varken kimse yoktu burda BeylerHalille ben hiç pes etmedik ama son adım olursa daha iyi olur daha çok kişi faydalanır akının bileceği iş
Knk trx var miHalille ben hiç pes etmedik ama son adım olursa daha iyi olur daha çok kişi faydalanır akının bileceği iş
Trx var mi knjMaçta 3 sarı kart varken kimse yoktu burda Beyler
Var atimKnk trx var mi
Kanka haklisin vallaBen olsam takip falan dinlemem yamyam olana yaralı parmağa işemeyene vermem, tavrım net budur
Var kankiiTrx var mi knj
Trx var mi knjdaha takip etmicem böyle giderse her roll ayrı salakça seyler oluyor takipte 2 kisi vardı kazançta 7 kisi
Sana onceden destek olanlara oncelık ver benceKanka haklisin valla
Dolampalara vermezSana onceden destek olanlara oncelık ver bence
@Hakan170Dolampalara vermez
Tanımıyorum tanımakda istemiyorum ağam, ama sen diyorsan benim için konu bitmiş zatebValla vermem agam @Baronizm Falan sağlam pabuç bile değil
Bunun tavuğunumu çaldım naptim ben 3 senedir beni kötülüyorValla vermem agam @Baronizm Falan sağlam pabuç bile değil
Hakan vurdu piyasada yok özledik hakanimii
metin kesin olmustur 100k kazanca 100 tl fln sjdjdndndSana onceden destek olanlara oncelık ver bence
Gülüm benim bir isteğim yok zaten çokta takip etmedim kazanmana sevindim sağol teşekkür ederim@halil889* @Gfbarmy35 @Baronizm Beyler cekim verdim site gec odeyebiliyo geldiginde size trx atim
@Barrios kanka sen zaten garantisin geldiginde sana yazarim direkt
@AllanSaintMaximin @snnemre @TestoHaylan06 @burdurlu1515 cekim geldiginde sizin icinde bi roll daha acicam tek adim. Cekigimiz para az olmasa hepsini veride 1 tl yok suan cebimde
@gangplank sayende biraz kisiye ulasabildik kesene bereket agam