Şuan 50 lira kayıp bonusunu rulette 0 a basıyordur 😅😅Tek umudum @Barrios
Ona da yazmaya korkuyorum. Beceremiyor da pek hala devam ediyor
Roulette 0'a basmaz da benim bildiğim Reşat zarda beraberliğe basar 😂Şuan 50 lira kayıp bonusunu rulette 0 a basıyordur 😅😅
Nasılda tanıyor beni kardeşim benimTek umudum @Barrios
Ona da yazmaya korkuyorum. Beceremiyor da pek hala devam ediyor
Evet an itibariyle@Barrios 0 mıyız rahatladıkmı😅
Evet gördüm o konuyu limit yüzünden başarısız oldun sen yoksa olcaktı şansın açıktı o günRoulette 0'a basmaz da benim bildiğim Reşat zarda beraberliğe basar 😂
Geçen hafta bir bonus vardı gorabet 1kya 1.5k veriyor 2.500 lirayı 30 yap 32 çek. İkimiz de tam 3'er kere 20k üzeri miktarı görüp çekemedik abi öyle bir şanssızlık var üstümüzde
Gerçekten mental olarak yıprandık en son 15-20 li yaşlarda PC başında oyun oynardık şimdi yine o zamanlara dönüp asosyalleşmeye başladık , insanlığın ne olduğunu unutturmuş bu kumar bizeBu gece herkes depresif abi ne oldu böyle ya Duman olmuşuz 😂
E ben sana yat uyu dedim ama 😅Evet an itibariyle
Canimiz sag olsun aga alistikkkEvet an itibariyle
Onun haricinde hırs yaptık 2 kere daha kaybettik o rakamlardan inanılmaz bir gündü abi 😂Evet gördüm o konuyu limit yüzünden başarısız oldun sen yoksa olcaktı şansın açıktı o gün
Altın vuruş yapamazsak son kumarı oynayıp Rus ruleti yapalım ondan sonrası bize gerçekten ölüm yakışırKökten bir son bulup altın vuruşu yapmak lazım haylanım😅
Cikmadik candan umit kesilmezBu sefer yattik heralde