Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 / Kasa 1K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,246
21,649
113
Gerçekten mental olarak yıprandık en son 15-20 li yaşlarda PC başında oyun oynardık şimdi yine o zamanlara dönüp asosyalleşmeye başladık , insanlığın ne olduğunu unutturmuş bu kumar bize
O yüzden diyorum ya haylanım yaş gidiyor saçma sapan geçiyor yıllar birnyerde noktayı koymak lazım

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Malesef diyorum abicim sadece haklısın hem de çok haklısın
Bugün dışarı çıktık 19 Mayıs ayağına Anıtkabir'e falan gittik insanlara bakıyorum herkes mutlu herkes içinde bulunduğu anı yaşıyor, şöyle bir süzdüm çoğunun parası yok ama mutlu , bizse acaba bugün hangi site ne ekler nerden ne yaparda para buluruz diye kendi kendimizi bitirme peşindeyiz ziyan oluyoruz

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,264
13,201
113
Bugün dışarı çıktık 19 Mayıs ayağına Anıtkabir'e falan gittik insanlara bakıyorum herkes mutlu herkes içinde bulunduğu anı yaşıyor, şöyle bir süzdüm çoğunun parası yok ama mutlu , bizse acaba bugün hangi site ne ekler nerden ne yaparda para buluruz diye kendi kendimizi bitirme peşindeyiz ziyan oluyoruz
Neyse abi restbet 100 FS tanımlamış 2 liradan kurtaricam sizi bekleyin beni 😂

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Şu makinam bile ne kadar neşeli biriydi dostum da şanssız aylardır @makina123
Yav ben o paranın , 400 bin vurdum geldim forumda mal gibi dolandım bitirene kadar aranıp durdum ulan ondan bir hafta önce ya şöyle bi 100-200 vursamda kafa dağıtmaya gitsek gezsek dolaşsak diyordum yaptığım tek şey yemek yemek oldu o kadar lanet birşey ki para varken bir dert yokken iki dert götümüz kaşınıyor illa geri verecez

Moderatör tarafında düzenlendi:

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,562
7,464
113
Haydi dep sen at ,evden hayır yoook

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,246
21,649
113
Yav ben o paranın , 400 bin vurdum geldim forumda mal gibi dolandım bitirene kadar aranıp durdum ulan ondan bir hafta önce ya şöyle bi 100-200 vursamda kafa dağıtmaya gitsek gezsek dolaşsak diyordum yaptığım tek şey yemek yemek oldu o kadar lanet birşey ki para varken bir dert yokken iki dert götümüz kaşınıyor illa geri verecez
Aynı senaryoyu ben yaşadım vurunca hiçbirşey yapamadan para uçtu gitti ama ders oldu

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,489
2,773
113
Gecmis olsun dost bu sefer olmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...