Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 / Kasa 1K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,232
21,632
113
Vallahi ya bunu icad eden lavuk insan psikolojisine öyle bir ayar çekmiş ki para yokken hayal kurdurtur varken hayalleri erteletir biraz daha yükseliyimde öyle hayalleri kovalayım dedirtir
Yok haylanım bundan kimse zengin olmaz
Vurdufunda bırakcan tertrmiz sayfa çekicen kendine biz vurupta devam eden cahillerdeniz
Şans güldü çekip gitmek varken devam etmek hataydı

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,595
21,164
113
Yok haylanım bundan kimse zengin olmaz
Vurdufunda bırakcan tertrmiz sayfa çekicen kendine biz vurupta devam eden cahillerdeniz
Şans güldü çekip gitmek varken devam etmek hataydı
Ama dedigin gibi dibin dibini gördüm şuan birdaha öyle bir firsat geçerse elime ilk başta sizlerden helallik alıp yoluma bakmak olacak asla aynı hatalara düşmeyecem

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,043
28,260
113
Yav ben o paranın mk , 400 bin vurdum geldim forumda mal gibi dolandım bitirene kadar aranıp durdum ulan ondan bir hafta önce ya şöyle bi 100-200 vursamda kafa dağıtmaya gitsek gezsek dolaşsak diyordum yaptığım tek şey yemek yemek oldu o kadar lanet birşey ki para varken bir dert yokken iki dert götümüz kaşınıyor illa geri verecez
geçen kalabak mıdır nedir bi eleman vardı millete racon falan kesiyordu para bazı insanları çok değiştirir
yanındaki adam paralıyken belli olur çok adam gördük hesap öderken eli titreyen
yenmeyen paranın ben mk varken yemezsen yokken pişman olursun

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,232
21,632
113
geçen kalabak mıdır nedir bi eleman vardı millete racon falan kesiyordu para bazı insanları çok değiştirir
yanındaki adam paralıyken belli olur çok adam gördük hesap öderken eli titreyen
yenmeyen paranın ben mk varken yemezsen yokken pişman olursun
Öyle var yemez çok adam 200k maaş alıo evine et almıo
Valla öyle adamın aw
Sağlığında yemezsen varlığını hastalığında alır götürür varlığını

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,595
21,164
113
İnş haylanım uzun sürmez
Çekip git de ben sevinirim daha senin adına
Yaş gidiyor hayatı saçma sapan yaşıyoruz
Harbiden öyle bu yaştan sonra yaptığımız her yanlış düştüğümüz her hata bizi dönüşü olmayan yollara sürükler muhabbet için teşekkür ettim canlar kendinize dikkat edin hepinizi seviyorum ❤❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...