- 9,859
- 7,093
- 113
benımde 26 varmıs son 2 ayda 2 k mı eklıyoBetgray yarın eklenecek banada 20 yatırım var diye 2 ekleyip min 1.5 sonra cekim
benımde 26 varmıs son 2 ayda 2 k mı eklıyoBetgray yarın eklenecek banada 20 yatırım var diye 2 ekleyip min 1.5 sonra cekim
bir yerle anlaştım 12 hazıranda antalya’ya gidiyorum çalışmaya ay sonu zengınım ay sonu burada esecemBisi olmaz açlıktan Kim ölmüş hehwhw
%50 galayla ıkısı aynı knk bos superbetinde %100 var 5 kat flan cevrımlı gecen senekı dogum gunumde 120 almıstım superden 10 a 10 flan verıyopadisahbet doğum gününe özel güzel bonus ekliyordu yatırıma
Aynen 2ekliyirbenımde 26 varmıs son 2 ayda 2 k mı eklıyo
Ay sonu hortlatirim burayı dileklerin oldumu dıye İnşallah olur kankabir yerle anlaştım 12 hazıranda antalya’ya gidiyorum çalışmaya ay sonu zengınım ay sonu burada esecem
Benide götür la Hamza ben bulamadım isbir yerle anlaştım 12 hazıranda antalya’ya gidiyorum çalışmaya ay sonu zengınım ay sonu burada esecem
Senin bi çocuk vardı buradan canıw mu ne o ne olduBenide götür la Hamza ben bulamadım is
kanka ben turizmci adamım mağazaya gidecem yabancı dil var sana napalım dondurma satarmsın ahhahsBenide götür la Hamza ben bulamadım is
inşallah açarım sana 150 tl lik roll hahshsAy sonu hortlatirim burayı dileklerin oldumu dıye İnşallah olur kanka
Beklentim o değil kardeşim kendini kurtar yeter hwhwinşallah açarım sana 150 tl lik roll hahshs
eyw 200 oldu ahahahhaBeklentim o değil kardeşim kendini kurtar yeter hwhw
Soyledigin siteye ya yeni uye olduk ilk bahsimizi alcaz 150 tl bastiriyoBeklentim o değil kardeşim kendini kurtar yeter hwhw
Benim yabancı dilim emin ol senden daha iyidir dostkanka ben turizmci adamım mağazaya gidecem yabancı dil var sana napalım dondurma satarmsın ahhahs
O iş yaş oldu adam forma bile girmiyorSenin bi çocuk vardı buradan canıw mu ne o ne oldu
ingilizce almanya polonca var bendeBenim yabancı dilim emin ol senden daha iyidir dost
Yok benim İngilizcem iyi sadece puahhaingilizce almanya polonca var bende
Polanca ne hamzaingilizce almanya polonca var bende
Yeter kardeşim yaaa hwhwhSoyledigin siteye ya yeni uye olduk ilk bahsimizi alcaz 150 tl bastiriyo