- 25,484
- 26,753
- 113
Hshwwyeyyeeyhehshshshsggs göklerde kartal gibiydimmmmmHahhahahhzhahshs 😆😆😆😆😆Ekli dosyayı görüntüle 983469
Hshwwyeyyeeyhehshshshsggs göklerde kartal gibiydimmmmmHahhahahhzhahshs 😆😆😆😆😆Ekli dosyayı görüntüle 983469
Ne kadar yatırım vardı bende Ostim birSalaklardan jest istedik 2 tane eklemiş neyse uykum var yarına basarım yatırım varsa dene veriyor genelde hep
Bi keree var hemen yapışayımSalaklardan jest istedik 2 tane eklemiş neyse uykum var yarına basarım yatırım varsa dene veriyor genelde hep
Benim maks 7-8 yatırım vardırNe kadar yatırım vardı bende Ostim bir
Bende bir kere var bakım hele istimBenim maks 7-8 yatırım vardır
Hoşgeldin hakan taşıyan abiGereken yapıldı 1 saate kaldırırım
Bu fotonun orijinalı çiçek gibi aslında da kese kese yükledik sadece dudak kaldı awHoşgeldin hakan taşıyan abi
Oooo tosun paşaGereken yapıldı 1 saate kaldırırım
Maaşallah aslan abim şarkılarınla büyüdükBu fotonun orijinalı çiçek gibi aslında da kese kese yükledik sadece dudak kaldı aw
Fitim la gayet orada alkolden hıckırık tuttuyduOooo tosun paşa
Güzellik abidesi mübarek beeeeFitim la gayet orada alkolden hıckırık tuttuydu
Destek yanındaki çalışana dönüp bu ne anlatıyor aw demiştirNiye umut ettiriyon ki Ekli dosyayı görüntüle 983473
Şu parayı çeker misin bi acilBu megacuzdan midir nedir Allah belasını versin sohobet ona çekebilirsin diyor
Benim var oluyorsa cek ama siteye atmak lazım yine ordan kendine çekersinBu megacuzdan midir nedir Allah belasını versin sohobet ona çekebilirsin diyor
Farklı isime oluyormu acaba sormak lazımBenim var oluyorsa cek ama siteye atmak lazım yine ordan kendine çekersin
Kara para aklamak daha kolayBenim var oluyorsa cek ama siteye atmak lazım yine ordan kendine çekersin