Senin için profilimi değiştiriyorum bu profil benden sana gelsin en sevdiğim kankimDeğişiklik iyidir kanka
Sende ses var mı, uzun hava çıkar gibi senden
O zaten geçmiş olsun mesajı almak için konu açıyorGeçmiş olsun gardaşım @akin1996
O vakit gelsin dost bol.sanslar sanaOynıcam bi şekilde kaldı ki gelecek gör bak abd ev sahibi açılış maçı
Bol şanslar kankaPadisah dogum gunu bonusu 3 4 adimda cevrim biter gibi tabi batmazsak 2 3 kisiye ulasiriz
Jssuuwhahdyduusuuddhhd altıma işedim t teşekkürler gwagydKartallar sürüyle tahirler yanlız uçar - profil.
Kendi düğününe bu kıyafetle mi gittin aqBen düğünümde şarkı söyledim biliyon bu işi Ekli dosyayı görüntüle 983464
Bu markup un aklına nerden gelmiş bu aıshahabahJssuuwhahdyduusuuddhhd altıma işedim t teşekkürler gwagyd
Değiştir bende bizim ondan sonra@Devecibey profil değişip dengeleri bozayım mı
Kına bu takım işte ne giyicem sünnetlik mi hajssjKendi düğününe bu kıyafetle mi gittin aq
O kiriktan beklenmeyen hareketlerBu markup un aklına nerden gelmiş bu aıshahabah
Koptum gülmekten 😂O zaten geçmiş olsun mesajı almak için konu açıyor
Boy kac abiKına bu takım işte ne giyicem sünnetlik mi hajssj
Makara oldu alınmam hiç böyle şeylereBu markup un aklına nerden gelmiş bu aıshahabah
Tahir bida markup a bulaşma yeni profilden de zürafa çıkarır luahhahhaKına bu takım işte ne giyicem sünnetlik mi hajssj