- 1,706
- 803
- 113
O neymiş öyle,😂Bu arada hepinize tesekjurler ama aslinda dogum gunum 23 mart kimlikte 13 haziran 😅
O neymiş öyle,😂Bu arada hepinize tesekjurler ama aslinda dogum gunum 23 mart kimlikte 13 haziran 😅
Olsun ozamanda kutlarızBu arada hepinize tesekjurler ama aslinda dogum gunum 23 mart kimlikte 13 haziran 😅
3 ay kaçak yaşamış vergiden kaçmak içinBu arada hepinize tesekjurler ama aslinda dogum gunum 23 mart kimlikte 13 haziran 😅
bol şanslar mutlu yıllar bereketli yıllarPadisah dogum gunu bonusu 3 4 adimda cevrim biter gibi tabi batmazsak 2 3 kisiye ulasiriz
@maliyebakanlığı3 ay kaçak yaşamış vergiden kaçmak için
Hamzam naberbol şanslar mutlu yıllar bereketli yıllar
Yine ne yaptım la ben halbuki hiç konuşmadık 😆Sen bugün bize ayıp ettin kardeşim üstüne bi çizik attık senin 2 ve 3 de yakında 988
@fbi @rte @soylusülo @sedatpkr@maliyebakanlığı
Bizene dogum günün kutlu olsunBu arada hepinize tesekjurler ama aslinda dogum gunum 23 mart kimlikte 13 haziran 😅
iyidir cano senden naberHamzam naber
Düşün işte konuşmadan bile neler yapıyorsun baktım bi konuda etiket show yapmışsın bize gelmemiş sıraYine ne yaptım la ben halbuki hiç konuşmadık 😆
Çeksin bana atsın çok acil ben snaa sigara alırım jsshDağılın bakalım beyler akın dani ile baş başa yapsın rolü öyle anladım ben ya sen @tahir1603
Kötü daha kötüsünü beklemedeyiziyidir cano senden naber
Sıkıştıysan git lavaboya acilse acile git tahirim neyin varÇeksin bana atsın çok acil
Hahaha özür dilerim abi bidaha unutmam doğru m.k ben olsam bende üstüne cızgı çekerdim 😆Düşün işte konuşmadan bile neler yapıyorsun baktım bi konuda etiket show yapmışsın bize gelmemiş sıra
Bol şans dostMecbur tekrar aldik gelirse yururuz burdan
Betgardan talep etsene abi 1k ekliyor 2. Maç 1.5Padisah dogum gunu bonusu 3 4 adimda cevrim biter gibi tabi batmazsak 2 3 kisiye ulasiriz
Bol sans gelir insMecbur tekrar aldik gelirse yururuz burdan
Bol şans 🙏🏿Mecbur tekrar aldik gelirse yururuz burdan