- 35,633
- 19,088
- 113
Mangal mı çeviriyorsunSahte site zaten kardeşim spin hala bitmedi 39 tane var 2 saat 23 dakikada 61 spin anca döndü sıkıldım çıktım seneye devam ederim 😆
Mangal mı çeviriyorsunSahte site zaten kardeşim spin hala bitmedi 39 tane var 2 saat 23 dakikada 61 spin anca döndü sıkıldım çıktım seneye devam ederim 😆
Şu 1tl nin dili olsada konuşsa kim bilir hangi yüksek çekimin küsüratıydı heyt beHersey senin için Ekli dosyayı görüntüle 983443
JsjdkejejeHersey senin için Ekli dosyayı görüntüle 983443
Haydi gol lazmMecbur tekrar aldik gelirse yururuz burdan
valla farkım yok senden de yarın sabah antalya’ya gidiyorum iş için uyumam lazım zorla uyumaya çalışıyorumKötü daha kötüsünü beklemedeyiz
o maç 2-0Bugün cebinde para olursa bunu da değerlendir @akin1996
Petibör bisküvinin arasına cenaze lokumunu koymuşum baba yanınada bir bardak kola değme keyfimeee 😆Mangal mı çeviriyorsun
Petibor guzeldir abi çikolata varsa erit yePetibör bisküvinin arasına cenaze lokumunu koymuşum baba yanınada bir bardak kola değme keyfimeee 😆
On numara oranBugün cebinde para olursa bunu da değerlendir @akin1996
Kanka o maçın 2.5üstü banko çünkü ilk maç patladı gör bak 3.5 üst biraz fantezi ama çok şahane oran deneniro maç 2-0
Afiyet olsun Bahçeli biskevitimiPetibör bisküvinin arasına cenaze lokumunu koymuşum baba yanınada bir bardak kola değme keyfimeee 😆
Ve bana kalırsa gelme ihtimali %60 ben 300-500 bulsam direkt basacamOn numara oran
Git uyu la burda vakit harcama uyku o kadar önemliki bakma ben izinliyim cmt pzr yoksa bu saatlerde uyumayınca ölü gibi olur insanvalla farkım yok senden de yarın sabah antalya’ya gidiyorum iş için uyumam lazım zorla uyumaya çalışıyorum
Yok onun ki kaliteli Ülker çifte kavrulmuş ben bunu bimden aldım 39 yetele , kavrulmamış 😆Afiyet olsun Bahçeli biskevitimi
Ben bilirim tahminlerim bugüne kadar hiç sekmedi az önce 7ci hissimde öyle demiştiBunlardan kalmış özel oran parası Ekli dosyayı görüntüle 983446