- 9,879
- 7,109
- 113
Lutfen gol atin herkesin cok ihtiyaci var
Hayırlısı olsun canım Allah utandırmasınvalla farkım yok senden de yarın sabah antalya’ya gidiyorum iş için uyumam lazım zorla uyumaya çalışıyorum
Asla uyuyamazsin brom sabaha karşı tam çıkacağın zaman afilli bir uyku bastırır.. bunun nedeni vücudun iki arada bir derede kalmasıdır istemsizce yapılan şeylerde vucud boyle tepki veriyor defalarca aynısı olduvalla farkım yok senden de yarın sabah antalya’ya gidiyorum iş için uyumam lazım zorla uyumaya çalışıyorum
Off off dertlendik akının Kuponu görünce içim daraliyoBen bilirim tahminlerim bugüne kadar hiç sekmedi az önce 7ci hissimde öyle demişti
5dk uzattıLutfen gol atin herkesin cok ihtiyaci var
Ege o fotoğraf neydi la formda 5 kişiyle konuştum hepsi yaşlı aw şaşırdım en son Lazistanla konuşmuştum 1 dk birbirimize bakmistik puahahLan aynı maça mı oynadın dur 2dk sinerji verim
valla yeni halısaha maçından geldim duş aldım gözümü kapatsam yatarım ahhshshaAsla uyuyamazsin brom sabaha karşı tam çıkacağın zaman afilli bir uyku bastırır.. bunun nedeni vücudun iki arada bir derede kalmasıdır istemsizce yapılan şeylerde vucud boyle tepki veriyor defalarca aynısı oldu
eyvallah cümlemiziHayırlısı olsun canım Allah utandırmasın
Akınım boğulursam büyük havuzda boğulurum demiş futbolun kalbi her zaman brezilyada atar zatenOff off dertlendik akının Kuponu görünce içim daraliyo
1 3 icin yeterli bir uzatma5dk uzattı
Benim foto muEge o fotoğraf neydi la formda 5 kişiyle konuştum hepsi yaşlı aw şaşırdım en son Lazistanla konuşmuştum 1 dk birbirimize bakmistik puahah
valla öyleGit uyu la burda vakit harcama uyku o kadar önemliki bakma ben izinliyim cmt pzr yoksa bu saatlerde uyumayınca ölü gibi olur insan